Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akart csókolni a fiú, de én bepánikoltam és elmondtam hogy még soha sem csókolóztam. Gáz hogy elmondtam? : /
Még soha sem csókolt meg senki, és mikor megtette én nagyon bepánikoltam mert zavarba is jöttem, meg nem is tudtam hogy mit kell csinálni. Csak nézett rám hogy most meg mi történt velem...És akkor elmondtam hogy még soha sem csókolóztam. Gáz hogy elmondtam?
21/L
Nem,dehogyis:) szerintem örült,hogy ő adta az első csókot neked:) én amikor először csókolóztam a barátommal a csók elcsattanása után ezt mondtam neki: " úristeeen. béna voltam:D" nevetett egy jó ízűt:D
a pillanat hevében mondtam ki én is és te is és legalább őszinte voltál semmi baj nem történt,nyugi:)
hát én elkezdtem utána zavartan röhögcsélni mert éreztem, hogy tuti béna volt, a csajnak meg már volt 1-2 pasija... de igyekezem, hogy élvezze ő is és én is :).annyit mondott mosolyogva hogy aranyos vagyok^^..xd
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!