Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meg akart csókolni a fiú, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akart csókolni a fiú, de én bepánikoltam és elmondtam hogy még soha sem csókolóztam. Gáz hogy elmondtam? : /

Figyelt kérdés

Még soha sem csókolt meg senki, és mikor megtette én nagyon bepánikoltam mert zavarba is jöttem, meg nem is tudtam hogy mit kell csinálni. Csak nézett rám hogy most meg mi történt velem...És akkor elmondtam hogy még soha sem csókolóztam. Gáz hogy elmondtam?

21/L

2013. ápr. 6. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem :) mit szólt?
2013. ápr. 6. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem,dehogyis:) szerintem örült,hogy ő adta az első csókot neked:) én amikor először csókolóztam a barátommal a csók elcsattanása után ezt mondtam neki: " úristeeen. béna voltam:D" nevetett egy jó ízűt:D

a pillanat hevében mondtam ki én is és te is és legalább őszinte voltál semmi baj nem történt,nyugi:)

2013. ápr. 6. 21:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Előadtam neki hogy "Jaj most biztosan meg fogsz utálni meg kiábrándulsz belőlem" stb. meg hogy béna vagyok tudom és ne haragudj hogy elszúrtam az első csókunkat. Azt mondta nem vagyok béna, ilyet ne is mondjak, hanem nagyon aranyos vagyok :D és majd gyakoroljuk hogy hogyan kell. Ő majd segít a gyakorlásban szívesen. Azóta már beszéltünk és jól fogadta. Csak olyan kellemetlen, mert neki már volt több barátnője is, szexelt is stb.
2013. ápr. 6. 21:53
 4/8 anonim ***** válasza:
aranyos :)
2013. ápr. 6. 21:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Melyikünk az aranyos, ő vagy én? :D
2013. ápr. 6. 21:58
 6/8 anonim ***** válasza:
te.. :D de igazából ő is, hogy így reagált!
2013. ápr. 6. 22:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem direkt örül a fejének, hogy olyan barátnőt fogott ki magának, akinél ő nem a sokadig.
2013. ápr. 6. 22:04
 8/8 anonim ***** válasza:

hát én elkezdtem utána zavartan röhögcsélni mert éreztem, hogy tuti béna volt, a csajnak meg már volt 1-2 pasija... de igyekezem, hogy élvezze ő is és én is :).annyit mondott mosolyogva hogy aranyos vagyok^^..xd

16F

2013. ápr. 8. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!