Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz az, ha 14 évesen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz az, ha 14 évesen nem csókolóztam és nem volt egy komolyabb kapcsolatom se? 14f

Figyelt kérdés

Én egyáltalán nem érzem cikinek, de az osztálytársaim néha mondogatják, hogy ilyen korban már rég el kellett volna kezdenem, és a bátyám gyakran heccel, és lúzernek hisz, mivel ő már 14 évesen elvesztette a szüzességét.

Igazából nem azzal van gond, hogy nincs önbizalmam vagy egy balek lennék, hanem szimplán nem érzem azt, hogy már el kéne kezdenem komolyabban a csajozást, és még igazán alkalmam sem volt rá. Ha régen valakinek fősulin volt az első kapcsolata, azzal nem volt semmi gáz, most meg ciki, ha 16 évesen szűz az illető. Szerintetek?

2013. ápr. 26. 20:55
 1/8 anonim válasza:
81%
Én 15 éves vagyok és még nem csókolóztam és nem volt komolyabb kapcsolatom. 15/L
2013. ápr. 26. 20:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

úúúúúúúúúúrisssteeen, vége van mindennek vége a világnak ez világnagyságú probléma és katasztróóófa!!!! help help help

Nem amúgy nem baj

2013. ápr. 26. 20:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
a bátyád egy nyomorék
2013. ápr. 26. 21:03
 4/8 anonim ***** válasza:
nagy arc lehet a bátyád :D
2013. ápr. 26. 21:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne hagyd, hogy mások döntsék el helyetted, hogy mikor van itt az ideje számodra egy kapcsolatnak. Manapság ez ritka, de hidd el, az igazi LÁNYOK titokban mindig ilyen srácról álmodnak, csak némelyiket jobban érdekli, hogy legyen egy helyes pasija, mint hogy egy olyat szerezzen akivel egyszerűen jól érzi magát.
2013. ápr. 26. 21:25
 6/8 anonim válasza:
Az osztálytársaid azért basztatnak mert azar suliba jársz... Én idén kezdtem 6 osztályos gimit itt vannak olyan helyes pasik/ szép lányok akik okosak és jófejek még se volt nekik csajuk/ pasijuk mert nem érdekli őket.. És tudod hányan szólják le őket??? Semennyien.
2013. ápr. 26. 21:37
 7/8 anonim ***** válasza:

14 évesen komoly kapcsolat? Úgy érted kézenfogva sétálás, meg puszi?

Nagy buta, aki azt hajtja, hogy minél előbb átessen dolgokon. Bőven ráérsz. A szerelem jó dolog, az sem rossz, ha megtapasztalod a tiniszerelmet, de nem kötelező, és egyáltalán nem hátrány :)

2013. ápr. 26. 21:49
 8/8 anonim ***** válasza:
NEM gáz. Én sem csókolóztam még, és még kapcsolatom sem volt (és még nem is lesz egy jó ideig). Az, hogy hamar túl legyél mindenen, csak ilyen hülye mai felfogás. Szard le, azt kész. 14/L
2013. ápr. 28. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!