Az "ciki" hogy még nem volt kapcsolatom, így nem is
csókolóztam még? (16/L)
Figyelt kérdés
Eddig azért nem volt még kapcsolatom, mert nem is nagyon izgatott az ilyesmi, de nemrég osztálytársnőm azzzal jött odas h: -Hallottad h egy nő 21 évesen sókolózott először? xd...aztán énmeg elgondolkoztam h kb velem is így lesz..
Ez néha nem zavar mert úgy gondolom h sok nő éli le életét egyedül..de néha meg hiányzik egy kapcsolat...
2011. dec. 27. 14:21
1/10 anonim válasza:
nem ciki.
2011. dec. 27. 14:36
2/10 anonim válasza:
sokkal gázabb ha valaki ennyi idősen több kukit fogott mint kilincset
2011. dec. 27. 14:37
3/10 anonim válasza:
nekem is csak 2 kapcsolatom volt. nem gáz egyáltalán, csak a sok ribancnak. és egyébként az önbizalmaddal, kinézeteddel nincs gond?
2011. dec. 27. 16:09
4/10 anonim válasza:
Nem ciki! Nekem se volt még kapcsolatom ilyen fiatalon és 18 évesen csókolóztam először. 24/L
2011. dec. 27. 16:22
5/10 anonim válasza:
Nem. Én örülnék is, hogy én lehetek az első akivel jár v lefekszik :) Ha nem vagy nagyon csúnya akkor úgyis lesz egyszer barátod.
18f
2011. dec. 27. 17:03
6/10 anonim válasza:
És ha lenne kedved ismerkedni akkor csak írj egy üzenetet. . .
2011. dec. 27. 17:05
7/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat. Nem "külső" okok miatt nem volt eddig kapcsolatom..már sokan "zargattak" ilyen dolgokkal, meg járni is akartak velem, csak valahogy engem eddig nem nagyon érdekelt az ilyesmi és nem zavart hogy nincs kapcsolatom...Örülök,hogy nem csak én vagyok így ezzel és tetszett az utolsó előtti komment,jó hogy vannak még ilyen felfogású fiúk is :)
2011. dec. 27. 17:57
8/10 anonim válasza:
ha cikiz emiatt vki arra tekints úgy mint egy személy akinek gondjai vannak és vhol le kell vezetnie a feszültséget:)
én meg nem szexeltem 18 évesen. néha úgy érzem azért már jó lenne, sokszor kívánom is, tenni persze lusta vagyok érte :D hogy legyen barátnőm xdxd
2011. dec. 27. 20:47
9/10 anonim válasza:
Dehogy ciki. Én is csak 17 évesen csókolóztam először.
Stabil kapcsolatom még nem is volt, csak olyan pár napos, meg 2-3 hetes...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!