Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy lányt, de még nem volt komoly kapcsolatom, mit tegyek?
Semmit. Pontosabban azt amit már mondtak, kövesd az érzéseid, felszabadultan, csak nyugodtan, lazán. Ezt kb az összes ilyen kérdéshez hozzá lehetne írni.
Valamikor akartam is írni valamit, mert már annyira felidegesített, és meg is találtam melyik kérdés. http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__41773..
Aztán persze el felejtettem mit, nehezen veszem rá magam hogy ezekre a szuper intelligens kérdésekre reagáljak. De a lényeg hogy, majd mi lesz? "óó ha 6:00-kor reggelizek az jó, vagy legyen inkább 6:20 perc?" "ha felülről lefelé nyomom a fogkrémet akkor is jön belőle vagy alulról kell felfelé?"
Szóval azért se jó, mert magadnak kell ráérezned, úgy ér bármit is igazán. Plusz mondjuk csinálsz valamit amit valahonnan veszel, és aztán mi? Szóval csak add önmagad. És legyél normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!