Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mindjárt évvége. és biziosztás...

Mindjárt évvége. és biziosztás. Hogyan közöljem a rossz hírt?

Figyelt kérdés
Szóval, az a helyzet, hogy nem alakult túl jól ebben a félévben a kémia jegyem...konkrétan kettesre állok. Nem tudom, hogy adagoljam be a szüleimnek. Persze még megpróbálok javítani, mert azért engem is zavar ez a jegy meg ugye a félévi átlagomhoz képest (4,6!!!!) jelentősen rontottam. Valaki segítsen, hogy mondjam el???
2016. máj. 2. 18:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
60%
Nyilván rég kérhettél volna segítséget, cska lássuk be, szartál bele. Azért egy hármasra 1,5 hónap alatt fel lehet azt tornázni, de ha nem akarsz vele továbbtanulni, akkor halál mindegy őszintén szólva.
2016. máj. 2. 20:08
 12/21 anonim ***** válasza:
2%

Én magyarnyelv és Irodalomból bukásra áltam, (álok) ma pedig kaptam egy négyest nyelvtanból, egy kettest, meg egy egyest, mert üres dolgozatot adtam be. :D

Ne félj, otthon kaptam is egy-két leoltásokat. :D addig nem cigizhettem, amíg meg nem volt a házi..

13/L

2016. máj. 2. 20:49
 13/21 anonim ***** válasza:
12-es...ezzel én nem dicsekednék.
2016. máj. 2. 20:56
 14/21 anonim ***** válasza:
8%
13 muszáj, tudod.. ;)
2016. máj. 2. 21:05
 15/21 anonim ***** válasza:
12-es, te magyar vagy egyébként?
2016. máj. 2. 22:59
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, tudom hogy ez nagy problémának tűnik, de igazából ez k...rvára nem az. Nem fekszik neked a kémia, na és? Nem kell belőle érettségizni, semmi hátrányod nem lesz belőle. Én az utolsó két évben kettes voltam kémiából,de két tárgyból is emelt szinten érettségiztem 90 felett, nyelvvizsgáim voltak, felvettek mindenhova ahova jelentkeztem... Kémiából, fizikából szívtam,de utólag ezen már csak nevetek.
2016. máj. 3. 02:59
 17/21 anonim ***** válasza:
Azért örülök hogy a gyerekeimnek tuti nem kell majd ilyen kérdéseketfeltenni mert megvan az a bizalom hogy azonnal elmesélnék mi a pálya. Tudják hogy semmi gond nincs belőle...
2016. máj. 3. 06:52
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
14-es! Sfáb vagyok, és félig horvát. ;)
2016. máj. 3. 07:17
 19/21 A kérdező kommentje:
17...én sem így terveztem!!!
2016. máj. 4. 18:11
 20/21 A kérdező kommentje:
Azoknak köszönöm a segítséget akik normálisan válaszoltak :) szerencsére ma feleltem és négyest kaptam :DD Úgyhogy év végére tuti összehozok egy hármast. Még egyszer köszönöm :) :*
2016. máj. 4. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.