Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy hármas leszek töriből? :' (
Csak azért félek, mert apám töritanár, és hiába ajánlotta fel mindig, hogy segít törit tanulni, mindig mondtam neki, hogy nem kell, megcsinálom egyedül. És mu a következménye? Év végi hármas. Mert félévkor négyes voltam, és mondta, hogy ezt megtarthatom, de jobban örülne, ha ötös lennék. És az is gáz, hogy ötödikes vagyok, és a nyagytesóim ennyi idősen színötösek voltak töriből. Nekem meg június huszonyegyedikén ott fog virítani a bizimben egy kerek hármas, ráadásul lefelé álló hármas... Pénteken jön haza apukám, de anyámnak már ma szeretném elmondani (nyilván továbbadja apának), azért, mert holnap osztályzó értekezlet, és akkor tuti kiderül, de szeretném én magam elmondani nekik, mert azt értékelni fogják. De sajnálom, az év végi projektem ötös lett bár, de a dolgozatom kettes, és eldőlt, hpgy hármas leszek. És hiába mondanám nekik, hogy nyelvtanból és irodalomból dicséretem lesz, ahhoz már hozzászoktak, hisz első óta kitűnő vagyok ezekből. De mit tegyek? Ez az ötödik év végi hármasom!!! Most megyek haza egy óra múlva, és úgy félek? Mit csináljak? Hogyan mondjam el nekik a töri hármast? Már bánom, hogy nem kértem apámtól soha segítséget, de késő bánat...
12/L
Felnőttként a munkahelyeden nem azt fogják kérdezni, hogy mikor halt meg xy.
Ez így sikerült, mondd azt, hogy jövőre jobban fogsz teljesíteni év végére.
Hát ja...
De tényleg nem vagyok erre büszke. Ötödikben öt hármas? Hajajj. És nekem a legrosszabb az átlagom, mindössze három ötösöm lesz. Mert igen, elég okos az osztályom. Na mindegy. Ráadásul tegnapelőtt kaptam egy napszemcsit, tegnap meg egy új szoknyát...
Lelkiismeret furdalás 100%-ban. Hajaj :-(
Ja bocs ez az elSő kettőnek ment.
Amúgy igen, holnap osztályzó. Jövő héten már csak osztályéneklés, kirándulás, stb...
"Ráadásul tegnapelőtt kaptam egy napszemcsit, tegnap meg egy új szoknyát... "
Vérnyomásod nem ugrott meg? :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!