Mit mondjak a szüleimnek, hogy megengedjék a piercinget?
Spiderbite-ot szeretnék, viszont a szüleim nem igazán szeretik a módosítgatásokat. Azt is hosszú idő volt kikönyörögni (3 év, persze megértem, hogy egy 12 évesnek nem kéne festetni), hogy befesthessem a hajamat, mert tényleg rühelltem.
Most megyek szakközépbe és úgy gondolom, könnyebb úgy megszokni a tanároknak, hogy eleve azzal látnak, nem hogy valamelyik ottani évben csináltatom meg. Na meg, ha nagyon morognak érrte, kiveszem és kész.
15/L
De, piercinget 14 felett csinálnak. :)
Nem beszéltem még erről a szülőkkel, egyenlőre még a véleményüket se tudom.
A szülőknek a legjobb érv hogy tetkót vagy piercinget szeretnél. A tetkó egész életedben marad, a piercing viszont kivehető ha meguntad és beforr a helye.
Egyébként igaza van a szüleidnek ha nem engedik. Ha most mész új suliba könnyen beskatulyáznak piercinggel olyan skatulyába amiből nehéz kitörni az évek alatt. Pusztán az első rossz benyomások miatt. Valószínúleg ki is fogják vetetni veled. A hajfestés más tészta. Ha új hajszínt szeretnél , akkor jobb ha most azzal ismernek meg a leendő tanáraid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!