Boyse kérdése:
Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy igazgatói intőt kaptam?
Figyelt kérdés
Osztály kiránduláson a tanár papiron adta és oda a telefon számát és haverral jó mókának tünt rá írni, hogy hívj fel, nem bánod megA rendörségi ügytől eltekintet azt mondta mondjam meg a szüleimnek és kapok egy igazgatói intőt. HOLogy mondjam meg nekik?2015. ápr. 23. 09:26
1/9 anonim válasza:
Hello, kaptam egy igazgatói intőt! Aláírod?
2/9 anonim válasza:
-Anya-Apa! Az osztálykiránduláson hülyeséget csináltam, és ezért igazgatói intőt kaptam. Aláírnátok?
- Miért fiam, már megint mi a bűbánatot csináltál?
- Csak szimplán pedofilnak adtuk ki a dirit, mert odaadta a telefonszámát, mi meg ráírtunk egy kétes mondatot, amiből akár komoly gondja is lehetett volna a dirinek.
- (csatt) hát ezt látod te itthon, h**lye gyerek!!! Hát így neveltelek?? A tojás héj még a seggeden van!!! (ez annyira szereti minden szülő mondani)
3/9 anonim válasza:
Legjobb az egyenes út. A hajuk tutira égnek fog állni, de azt díjazni fogják, hogy nem sumákolod el.
4/9 anonim válasza:
Ha ahhoz volt vér a pucádban, hogy baromságot csinálj, legyél tökös és állj a szüleid elé..Legyen gerinced :)
5/9 anonim válasza:
Eléjük állsz és elmondod. Ez is jó móka lesz majd :D
6/9 A kérdező kommentje:
Enyhitőnek számít ha el akartam dobni a papír, de haverom unszolására csináltuk?
2015. ápr. 23. 15:08
7/9 anonim válasza:
Valamennyire igen, de a haverod is csak menteni akarja majd magát. Egyébként erre meg azt szokták mondani, hogy "ha ő beleugrik a kútba, akkor te is mész utána?" mert te meg lebeszélhetted volna:) Amúgy biztosan idegesek lesznek, de ez hülyeség. Szerintem ez nem jelent semmit, legközelebb meggondoljátok mit akartok csinálni, de igazából ezeknek az intőknek, figyelmeztetőknek, szóbeliknek a világon semmi értelmük nincsen. Attól, hogy beszedtél egyet még nem fog történni semmi, nem befolyásolja a tanulmányaidat sem.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat öszeszedem minden bátorságom és uccu neki. Amugy még semilyen hasonló beìrásom nem volt.
2015. ápr. 23. 16:08
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor ilyen esetben jobban ki kap az ember vagy inkáb csak simàn ki kap?
2015. ápr. 23. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!