Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy hármas leszek töriből? :' (
Csak azért félek, mert apám töritanár, és hiába ajánlotta fel mindig, hogy segít törit tanulni, mindig mondtam neki, hogy nem kell, megcsinálom egyedül. És mu a következménye? Év végi hármas. Mert félévkor négyes voltam, és mondta, hogy ezt megtarthatom, de jobban örülne, ha ötös lennék. És az is gáz, hogy ötödikes vagyok, és a nyagytesóim ennyi idősen színötösek voltak töriből. Nekem meg június huszonyegyedikén ott fog virítani a bizimben egy kerek hármas, ráadásul lefelé álló hármas... Pénteken jön haza apukám, de anyámnak már ma szeretném elmondani (nyilván továbbadja apának), azért, mert holnap osztályzó értekezlet, és akkor tuti kiderül, de szeretném én magam elmondani nekik, mert azt értékelni fogják. De sajnálom, az év végi projektem ötös lett bár, de a dolgozatom kettes, és eldőlt, hpgy hármas leszek. És hiába mondanám nekik, hogy nyelvtanból és irodalomból dicséretem lesz, ahhoz már hozzászoktak, hisz első óta kitűnő vagyok ezekből. De mit tegyek? Ez az ötödik év végi hármasom!!! Most megyek haza egy óra múlva, és úgy félek? Mit csináljak? Hogyan mondjam el nekik a töri hármast? Már bánom, hogy nem kértem apámtól soha segítséget, de késő bánat...
12/L
Kicsilány, ha fél évig bsztál tanulni, akkor ne csodálkozz, hogy 3-as - és örülj neki, hogy nem 2-es - lettél.
Mellesleg ők nincsenek tisztában a jegyeiddel?!
Ugyan már, dehogynem!
Úgyis meg fogják tudni, amikor hazaviszed a bizonyítványod, viszont akkor azért is dühösek lesznek, hogy addig nem szóltál, elsunnyogtad. Állj eléjük, mi történhet? Mitől félsz? Azt írtad, nem bántanak ilyesmiért, maximum kapsz egy kiadós dorgálást, de abba nem halt még bele senki... :)
ezt én is furcsállom, hogy nem tudják a jegyeidet? mert ha egy szülő figyelemmel kíséri, akkor láthatta hogy majdnem kettes lettél..ehhez képest a hármas nem olyan rossz.
szerintem ez apukádnak lehet égő, hogyha ismeri őt a tanárod. fogadd el legközelebb a segítségét, más örülne, hogyha lenne neki.
nem is kérdeztek semmit a jegyeidről, hogy milyen lesz évéégén? enaplót nem használják?
Mondjuk ha nem 12 lennél, akkor bedobhatnád azt is, hogy hármasikrekkel vagy terhes... :D
Aztán mikor már túl vannak a szívinfarktuson, megkönnyebbülés lesz ha megtudják, hogy neeem hármasikrekkel vagy terhes, hanem csak hármast kaptál töriből!
Hidd el, örülni fognak, hogy "CSAK ENNYI" a probléma valójában! :D
Van enapló, de nem nézik... És soha nem mondom el a rossz jegyeimet, ezért is félek...
A terhességes trükk vicces, de te sem gondolhatod komolyan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!