Ha édesapátok ezt mondaná nektek akkor mit gondolnátok?
Figyelt kérdés
Tegnap beszélgettünk az élet nagy dolgairól, majd közölte ha újrakezdené neki nem kellene gyerek...és a vicc hogy én vagyok neki az egyetlen lánya és nekem mondta.2016. ápr. 30. 01:25
11/14 anonim válasza:
Nekem nem ilyen hangnemben szokták mondani.
Mit gondolok? Nem szeretnek. Ennyi.
12/14 anonim válasza:
Nem ertem itt paran miert veszik ezt normalisnak hogy ha ilyet mondanak a szulei? Szerintem ez siralmas es borzaszto. Ez olyan mintha az ember a parjanak azt mondana bar soha ne talalkozrunk volna. Ha mar ezt mondja vki el lehet gondolkodni a kapcsolaton es hogy mennyire szerethet ezek utan..
13/14 anonim válasza:
Nem ugyanaz a kettő, utolsó. A te példában az adott személy ellen irányul a gondolat, a kérdező esetében viszont egy helyzetről van szó. Rengeteg ember van, aki a "mai eszevel" bizony nem vállalna gyereket és ez még véletlenül se jelenti azt, hogy nem szereti a gyerekét, vagy megbanta, hogy szülő lett. Csupán azt jelenti, hogy nem tudta, az adott helyzet mivel jár pontosan, mennyi nehézség van benne, milyen anyagi áldozat, stb.
14/14 anonim válasza:
Nekem azt mondta így félvállról (de halál komolyan), hogy soha nem akart lányt, és mennyivel jobb lenne, ha fiú lennék.
Azzal a lendülettel faképnél hagytam, de nem értette, miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!