Ti mit gondolnatok?
Figyelt kérdés
Van egy baratom es mar tobbszor aludt nalunk es jott el velunk ide-oda, a csaladommal jol kijon viszont anyummal kulonoskepp. Tobbszor van az, hogy ha anyummal osszeulunk beszelgetni akkor belelendulunk es ott maradunk de en elszoktam jonni egy ido utan de anyam mindig mondja, hogy maradjak meg stb. Szoval maradok de utana elmegyek de a baratom ott marad... Es nelkulem meg orakat beszelgetnek.. Multkor pont egy ilyen esetnel mikor nalunk alutt es anyammal leultunk beszelgetni es en elmentem furodni es mikor vegeztem szoltam, hogy akkor jon-e? Mondta, hogy par perc el ne aludjak es ez volt mar alapbol 12:35kor szoval elegge keson.. Es nem kerult elo fel 3ig. Azt tudom, hogy anyam mindig ezt csinalja, hogyha baratnom vagy valaki aki hozzam tartozik jon at leulteti maga melle es beszelget vele meg csak ott tartja maga melett... Szoval itt most anyummal nem tudok mit kezdeni mert ez nem a baratom hibaja, hogy anyam nem engedi el mert lenyegeben ezt csinalja... Ugyhogy a kerdesem az az, hogy ti mit kezdenetek ha ezt csinalna anyukatok? Es amugy ez nem az elso ilyen alkalom csak az elso mikor ilyen durva, de annak mondjuk valahol orulok, hogy ilyen jol kijonnek.2015. szept. 16. 01:51
1/4 anonim válasza:
Nézd a jó oldalát: barátod könnyedén alkalmazkodik, el tudja hallgatni órákig. Ez egy anyósjelölt számára nagyon fontos dolog, és inkább ne lásd három órán át a párodat, minthogy anyukád foggal körömmel akarja megakadályozni a kapcsolatot. Persze ez sem a legjobb így, szerintem beszélj a barátoddal, találjatok ki valamit, hogyan tudna néha felállni a beszélgetésből, ha már késő van / rá vársz / sok neki. Hiszen az se normális, hogy együtt akartok lenni, egymással akartok időt tölteni, de nagy részében anyukád odaláncolja.
2/4 anonim válasza:
hát ne vidd fel akkor a barátokat. amúgy ha unnàk anyukaddal a beszélgetést, felallnak valamilyen kamu okkal és mennek aludni, vagy haza.
anyukad gondolom fiatalos és szívesen beszélnek vele.
3/4 anonim válasza:
Minek vártad éjjel 3-ig??? Aludj el és akkor nem tud veled szexelni. Gondolom, legközelebb akkor téged választana, nem anyucival a beszélgetést :)
4/4 anonim válasza:
Fogd meg a kezét és menjetek. Ha anyád marasztalja, csak egyszerűen annyit mondj, hogy késő van, majd máskor folytatják. A barátod nyilván nem akar tuskó lenni, hogy egyzerűen ott hagyja, neked kell segíteni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!