Mennyit keres a gyereked és mennyit kell leadnia belőle?
Figyelt kérdés
Olyan válaszokat nem kérek, hogy a rezsiből a részét, hanem konkrét számokat.2016. ápr. 28. 19:43
2/21 anonim válasza:
120000-ből kell leadni 30000-et. 20 F
3/21 anonim válasza:
100ezret kap kézbe és egy forintot se kell leadnia. Mindent magának áll, kivéve a rezsit.
4/21 anonim válasza:
Az én anyám hál istennek normális és sose kérte, hogy fizessek rezsit. Így hamar összejött a pénz a lakásomra. Ha egyszer lesz gyerek, ugyanígy fogok tenni.
5/21 anonim válasza:
60000 a keresetem (egyetem), ebből egy fityinget sem kell leadnom, de havi egy-két bevásárlást én fizetek. A maradékot a saját feltétlenül szükséges dolgaimra költöm.
6/21 anonim válasza:
miért kéne bármit is leadni ha nincs szükséghelyzet? ezt sosem értettem!
7/21 anonim válasza:
#6: Talán mert felnőtt, önálló ember, nem túlkoros gyerek.
Persze, ha a szülők eltekintenek tőle, az más dolog.
8/21 anonim válasza:
első vagyok, köszönöm a lepontozást. Igazatok van, haljunk éhen az én szociális segélyemből, meg az apja rokkant nyugdíjából, csak a gyerektől ne fogadjunk el egy fillért se mikor otthon lakik és finanszíroztuk neki a két diplomáját... de ti biztosan megoldjátok három ember étkezését, rezsijét és a gyógyszereket havi 58 ezerből igaz?
9/21 anonim válasza:
Hogy lehet egy egyetemi végzettséggel 60 ezret keresni?
10/21 anonim válasza:
Egyetemista vagyok, még nincs diplomám. Tényleg félreérthető volt, bocs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!