Meghallja a gyereked?
Attól függ hány éves a gyerek és mennyire felvilágosult.
De nem szoktunk hangoskodni.
Egyszer volt,hogy kicsit hangosabb volt a feleségem és másnap reggel ennyit mondott az akkor 7 éves fiúnk. "Anyának éjjel nagyon fájhatott valamije,mert hallottam ahogyan jajgatott" :D
Úgy érted, ha vékonyak a falak és van gyerek, akkor onnantól nem "játszanánk"?
Még a gyerekemnek is simán beszélnék a dologról, már nem a személyes részről, hanem amit biológia kapcsán tudnia kell róla. S én sem nevezném papás mamásnak, bár a homo ludens sokszor igaz rám is. De nem gond, ha valakinek más a stílusa, csak arra akarok rámutatni, hogy természetes dolgokat simán a nevükön lehet nevezni. No persze, arra törekednék, hogy ne hallja. De én tudok egész csendben lenni, nem is lenne mindig otthon a gyerek, amikor mi igen...
Ha ott, ahol egy szobában lakik az egész család, mert nincs több, megoldják, nehogy már az én alkalmasabb környezetemben ne lehessen.
#6 képzeld van szobaajtónk ami csukva van.
By #3
Papás-mamást játszottunk... Jesszusom. Nálatok aztán lehet probléma.
Hát, nekünk elegendő az ajtó, mert onnan nem hallatszik ki semmi, szerencsére (tapasztalat, mert a gyerek is szokott zenét hallgatni és filmet nézni, hangosan, és alig hallom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!