Szülők! Milyen gyakran jártok mcdonald's-ba a gyerekkel? A gyereked egyedül? Haverokkal?
Nekem még nincs gyerekem.
Anno a szüleink évi 1x vittek minket kb. McDonald'sba, általában bizonyítványosztás idején. Lehet, ez nem volt jó ötlet, mert nekem ez így kb. a jutalmazással kapcsolódott össze, és ilyen komfortkajává vált, most 27 évesen is havi-kéthavi egyszer azért szoktam ilyen helyeken enni a fíling miatt.
Haverokkal... hát egy-két olyan barátom volt, akik szintén szerették a Mekit, de mivel messze laktak, velük is kb. évi 1-2x mentem el 16 és 20 éves korom között.
Drága-e? Alapjáraton igen. De ha ilyen párszázas ajánlatot vesz az ember, annyira nem vészes. Menüt meg ilyesmit nem vettem, azért mindig sokallottam a pénzt... és sokkal jobb, egészségesebb melegételt is lehet venni sokkal olcsóbban, vagy ha ugyanazon az áron, akkor táplálóbbat. Szóval ált. fagyit, sajtburgert meg ilyesmit eszem, ami nem annyira drága... amit még ritkábban szoktam, és drága, az a sültkrumpli, de azt meg nagyon szeretem :D.
20 éves koromig egyetlen egyszer voltam a szüleimmel. Aztán még 2szer osztálykiránduláson. Kicsit kellemetlen volt, hogy mindenki felszabadultan kerte a HappyMegaGigaBigMacCheeseTortilla akármiket, én meg néztem, hogy sima hamburger van? :D Amúgy nem szeretem a hamburgert, a gyomrom nem veszi be a bonyolult ételeket, csak a szimplákat.
Azóta hogy felnőttem a párommal járunk a Burger Kingbe kb. 2-3 havonta egyszer. Ilyenkor mindig salátát kérek öntet nélkül, esetleg a tortilla amit még meg bírok enni. Mást nem eszek ott soha.
Legutóbb láttam két párt 2 hordozóban levő csecsemővel.
Szia!
Három csemetém van. A legkisebbel szoktam néha McDonald's-ba menni, gyakorlatunk szerint kéthetente.
Egyrészt nem olcsó, másrészt nem normális étel.
Ha úgy adódik, hogy gyorskaját eszünk, akkor inkább az egy plázában történik meg (mondjuk 1-2 havonta), ahol viszont rendes ételt eszünk, pl. a Főzelék Falóban, kínai ételesnél, KFC-ben vagy óriás palacsintásnál.
Ha mindenképpen hamburgerre vágyunk, akkor is ezerszer inkább a Burger King, mint a McDonalds.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!