Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egészséges dolog, hogy még...

Egészséges dolog, hogy még itthon él?

Figyelt kérdés

Van egy lányom 32 éves diplomás, jó állással rendelkezik. Itthon él velünk, bár akadálya nincs, hogy külön költözzön mert a nagymamától örökölt lakásba költözhetne (jelenleg albérlők lakják)

A kolléganőim és anyósom szerint is rossz ez így, anyósom még azt is hozzá tette, hogy rosszul neveltem és hosszan kifejtette hogy szerinte miért is!

A lányom vidám, okos szép lány. Sokat dolgozik és bár jelenleg nincs de párkapcsolati problémái sem voltak, a legutóbbi 3 év után szakadt meg, mert a fiú külföldre ment. Azt mondta majd elköltözik ha lesz kivel, mert nem akar egyedül lenni, az számára unalmas.

Én örülök, hogy itt van ne essen félreértés, de talán ha ilyen sokan mondják lehet benne valami, hogy nem jó ez így?

2016. ápr. 28. 12:16
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
56%

31es csak magyarázza, hogy milyen jó 30 évesen otthon lakni és átjárni a pasijával egymáshoz a gyerekszobába dugni.

szánalom

2016. ápr. 29. 13:28
 42/46 anonim ***** válasza:
66%

Kedves 26 éves nő!Milyen kapcsolat már az szerinted, mind szexuálisan, mind más téren, hogy mint a tinik, találkozgattok, kvázi a gyerekszobában éltek nemi életet?Engem 18 évesen kiborított már az ilyen, többek közt ezért is mentem albérletbe.Nem volt segítségem, nem volt senkim, mégis boldogultam.Nagymamámnál élhettem volna tovább, de éreztem, hogy szükségem van a saját légkörre.Nem azért mondom, de ha épp a konyhában főzés közben kívánjuk meg egymást a párommal, akkor gyorsan húzódjak be a kis kuckómba?Na ne már.

Egyszerűen nem akartok önállósodni, ez a nagy helyzet.Ezen lehet szépítgetni meg minden, de a tény az tény marad.

30 fölötti férfi, bocsánat hím, anyuci szoknyája mellett él?Hát a büdös életben nem lesz belőle, de belőled sem, életképes nő és férfi.

2016. ápr. 29. 13:56
 43/46 anonim ***** válasza:
40%

"Én többször beszéltem vele erről és mindig ügyanazt mondta, hogy nem akar egyedül élni, üres lakásba haza menni."

Magyarán társaságfüggő, beteg, nem egészséges felnőtt ember. Miért nem segítesz rajta, és viszed el egy pszichológushoz? Hátha az tudja kezelni a szorongását.

Te is tudod, hogy 32 évesen nem egészséges félni attól, hogy egyedül megy haza üres lakásba. Ennek egy épelméjű felnőtt ember semmi hátoldalát nem látja, sőt élvezi az önállóságot - főleg, ha még sosem volt rá lehetősége.

Nem gyanús, hogy mindenki azt szajkózza, hogy a lányodnál valami nem stimmel?

2016. ápr. 29. 14:59
 44/46 anonim ***** válasza:
29%

Igen, egészséges.

Egyedül élni nem egészséges. De a fogyasztói társadalom propagandája elterjesztette, hogy éljenek az emberek "függetlenül", "egyedül", mert akkor többet költenek, több problémájuk lesz, amit megintcsak fogyasztással orvosolnak.

Még a börtönben is büntetés, ha egyedül van az elítélt. A különbség csak a pénzköltés, a vásárlás, a fogyasztás lehetősége.

2016. máj. 14. 04:12
 45/46 anonim ***** válasza:

Magyarországon baromi drága az albérlet,ha nem keresel legalább 150et,akkor esélyed sincs fenntartani.

És akkor még nem tettél félre semmit,csak kifizetted a lakbért,ettél és befizetted a számlákat.

Önállóság?Ugyanmár...A legtöbb 20,30-as fiatal a párkapcsolatával bérel és nem egyedül.

2016. máj. 23. 03:47
 46/46 anonim ***** válasza:

Én szívesen laknék egyedül,de akkor sem gazdaságos.

Egy unokatesóm 80 ezret ad ki albérletre,és dolgozik két munkahelyen,hogy legyen hol aludnia.Mivel állandóan dolgozik,is,erkedni nincs ideje,szinte csak aludni jár haza.

A szüleinél ingyen is lakhatna,de ő önálló akart lenni...

2016. máj. 23. 03:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!