Csúnya dolog, ha azt szeretem amikor az anyámék elmentek dolgozni, vagy csak egyszerűen nincsenek itthon?
Én iskolaidőben az iskolában vagyok jórészt, ahol anyámmal mindig találkozok, ergó nem lehetek önmagam, mert figyel.
Amikor hazaérek, mindig vár valaki otthon, legjobb esetben is egy 3/4-ed órát vagyok egyedül.
Nyári szünetben sem vagyok egyedül sosem.
Kellemetlen. :D
Dehogy az! Mindenkinek szüksége van egyedüllétre, így tudsz jobban kibontakozni. Gondolom egyébként is abban a korban vagy, hogy szükséged van még rájuk, de nem minden nap. Ez az átmeneti szakasz ahhoz, hogy majd kitudj repülni otthonról. Szerintem az "csúnyább" dolog, amikor valaki már önálló, de mégsem tud kibújni a szülei szárnya alól.
A "kirepülés", "szárnyai alatt" kifejezések a madarakra utalnak, náluk is a szülők elhagyják őket, ha már önállóak. Szerintem a szüleid sem bánják, ha nincs szükséged örökké rájuk. Hidd el, nekik is kell a magánélet :-)
Én se szeretem,ha itthon vannak. Olyankor mindig megy a baszogatás,hogy most mit csinálok,miért nem azt csinálom,stb. Mindig a házimunka... Én mindent megcsinálok,csak úgy csillog-villog a ház,de a saját mamás tempómban. Felporszívózok-felmosok,aztán kicsit leülök olvasni. Elszöszmötölök az ebéddel,megkajálok. Megnézek egy filmet,vagy valami,aztán elmosogatok/pakolok a konyhában. Kimosok-kiteregetek,közben meg valamivel lefoglalom magam. Vasalni meg csak este szeretek,tv-nézés közben(akkor vannak számomra értékelhető műsorok).
Nekem ez így kényelmes és mire hazajönnek a munkából,minden megvan,kivéve a vasalást. Viszont ha itthonvannak,ők ezt úgy képzelik,hogy egy percre sem ülhetek le,egész nap folyamatosan menjek mint a gép,mert ha picit lazítok 2 munkafolyamat közt,hallgathatom 2 hétig,hogy-idézem-soha nem segítek semmit. Na ezért szeretek én egyedül lenni otthon:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!