Hoztak már kényelmetlen/kínos helyzetbe a szüleid?
Számtalanszor. A barátom előtt szerettek olyan sztorikat mesélni, hogy a Vikike befosott mielőtt jöttek a vendégek közvetlen a szőnyegre mindezt egy étteremben ahol olyan tömeg volt és láttam hogy mellettünk egy idősebb néni úgy bámult mindket meg a markába röhögött.
Anyukám eljött velem nadrágot venni és bevitten egyet és mivel vissza fogytam azt amit elhiztam gondoltam megint jó lesz az 1 számmal kisebb de tévedtem és megkertem anyukámat hogy hozzon nekem eggyel nagyobbat mire tok hangosan elkezdi: Na látod mondtam én hogy nem tudod fekrangatni azokra a hurkakra.
Elmentznk strandra én leborotvaltam magam lent és ugyan abban a fülkében kellett atoltoznunk anyummal mert nagyon sokan voltak. Direkt elfordultam hogy ne lássa mert tudtam hogy még ebbe is beleszol ha teheti. Neki meg feltunt hogy elfordultam és mondta hogy mit csináltam leborotvaltam magam lent de visitva. Mondom neki halkan hogy igen de légyszíves ne legyel ilyen hangos. Azt mondja miért kit érdekel úgyse találkozunk ezekkel az emberekkel szintén visitva. Közben meg ott volt az osztalyfonokom de tudta mert még oda is köszöntem neki miközben vártunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!