Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hoztak már kényelmetlen/kínos...

Hoztak már kényelmetlen/kínos helyzetbe a szüleid?

Figyelt kérdés
Már régi történet, de nekem talán ez volt a legkínosabb, hiába természetes. Elég későn 14 évesen jött meg a mensim, kb 1 héttel a papám születésnapja előtt. Sokan voltunk ünnepelni, kb 30-an. Eszünk az asztalnál és anyám erre bejelenti a nagy rokonság előtt, hogy -"Képzeljétek, a Dórinak végre megjött a mikulás!" Hát én az sem tudtam, hogy mit csináljak, ordítottam egyet és elfutottam akart végébe...
2016. ápr. 27. 11:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
97%
#19: Te jó ég! Ez nagyon durva! Ilyen szülők,hogy létezhetnek?
2016. ápr. 27. 18:48
 22/24 anonim ***** válasza:
58%
nekem is volt már ilyen ami az alkoholos válaszolónak :) A szülők már csak ilyenek!
2016. ápr. 27. 19:13
 23/24 Kifky válasza:
15%
Anyám elég nehéz eset, bár lehet, hogy inkább én vagyok az. :D Kb. úgy képzelj el, hogy egy 12 éves gamerlány, aki "kicsit" rühelli a tömeget, és az ismeretlenekkel óvatos. Anyám minden boltos néninek mesélget, hogy de nagy mán a gyerök,meg milyen ilyen-olyan, és én meg utálom, hogy az életemet teljesen random emberek előtt kiteríti. És így már számtalan megalázás volt. Anyám második férje, név szerint Chris (angol, idősebb férfi, kb. 50 éves)egyszer elvitte anyát, engem meg a bátyámat vacsorázni egy szegedi étterembe étterembe. (Port Royal volt akkor a neve, de nemrég újranyitott Kajak néven. Kajakra :D) Beszélgettünk, terelődtek a témák, és egyszer csak Chris el kezdte mondani, hogy milyen erőszakos játékokkal játszok. Én meg a képébe mondtam, hogy én szeretem az erőszakos játékokat, és a bátyámmal felálltunk az asztaltól remegve az idegtől, és faképnél hagytuk őket. Tesóm csak egy kis kört ment, én viszont felmentem a hídra, és elindultam haza, mert elegem volt, hogy a gamereket mindenki csak szidja. Aztán utánam jöttek, a nyár esti levegő kicsit lenyugtatott, anyámnak is elege lett Chrisből, és hazamentünk taxival. Ott viszont, az étteremben baromi égő és megalázó volt, de hát megkapta az adagját. Másik sztori, hogy egyszer elindultunk Pestre valamiért, én meg hoztam a fülesemet, hogy majd jó nagy, egyszemélyes, Dubstepes partit nyomatok a kocsiban (magyarul zenét hallgatok), és rámszólt Chris, hogy a füles az övé, és el sem kértem. Erre visszavágtam, hogy a fülest már egy éve nekem adta, szét van esve, és van neki egy sokkal jobb, minek dumál? Erre ment anyámhoz picsogni, hogy milyen bunkó paraszt vagyok. Anyám úgy reagálta le, hogy fogta a maradék cuccot, és beült a kocsiba, irány Pest. Ráadásul Chris a kutyámat is megrontja, félreneveli, állandóan tömi jutifalattal, minden szarral a semmiért. Aztán a mamám is eléggé rühell, úgyhogy igyekszem minél többet apámnál lenni, aki szegedtől nem messze él. Ott aztán van élet :D nézi velem a Trónok Harcát, mert ugyebár a The Walking Dead októberben jön vissza, ha jól tudom, addig meg csak nézni kell valamit. Vesz chipset, üccsit, mindent. De anyámék nagyon kiakasztottak mostanában :/
2016. ápr. 27. 19:39
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Számtalanszor. A barátom előtt szerettek olyan sztorikat mesélni, hogy a Vikike befosott mielőtt jöttek a vendégek közvetlen a szőnyegre mindezt egy étteremben ahol olyan tömeg volt és láttam hogy mellettünk egy idősebb néni úgy bámult mindket meg a markába röhögött.

Anyukám eljött velem nadrágot venni és bevitten egyet és mivel vissza fogytam azt amit elhiztam gondoltam megint jó lesz az 1 számmal kisebb de tévedtem és megkertem anyukámat hogy hozzon nekem eggyel nagyobbat mire tok hangosan elkezdi: Na látod mondtam én hogy nem tudod fekrangatni azokra a hurkakra.

Elmentznk strandra én leborotvaltam magam lent és ugyan abban a fülkében kellett atoltoznunk anyummal mert nagyon sokan voltak. Direkt elfordultam hogy ne lássa mert tudtam hogy még ebbe is beleszol ha teheti. Neki meg feltunt hogy elfordultam és mondta hogy mit csináltam leborotvaltam magam lent de visitva. Mondom neki halkan hogy igen de légyszíves ne legyel ilyen hangos. Azt mondja miért kit érdekel úgyse találkozunk ezekkel az emberekkel szintén visitva. Közben meg ott volt az osztalyfonokom de tudta mert még oda is köszöntem neki miközben vártunk.

2020. aug. 24. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!