Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hoztak már kényelmetlen/kínos...

Hoztak már kényelmetlen/kínos helyzetbe a szüleid?

Figyelt kérdés
Már régi történet, de nekem talán ez volt a legkínosabb, hiába természetes. Elég későn 14 évesen jött meg a mensim, kb 1 héttel a papám születésnapja előtt. Sokan voltunk ünnepelni, kb 30-an. Eszünk az asztalnál és anyám erre bejelenti a nagy rokonság előtt, hogy -"Képzeljétek, a Dórinak végre megjött a mikulás!" Hát én az sem tudtam, hogy mit csináljak, ordítottam egyet és elfutottam akart végébe...
2016. ápr. 27. 11:29
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
bocsánat *a kert végébe.
2016. ápr. 27. 11:30
 2/24 anonim ***** válasza:
87%

azt a kva ezt elképzeltem :D van olyan család akik nyíltan beszélgetnek erről, de azért nem így :D

nekem most hirtelen nem jut eszembe semmi, de biztos vagyok benne, hogy volt, de szerencsére nem ennyire kínos!

23F

2016. ápr. 27. 11:32
 3/24 anonim ***** válasza:
94%
Nekem hasonló volt. Mikor megjött kb. 10 éves voltam anya körbetelefonálta a rokonságot...
2016. ápr. 27. 11:34
 4/24 anonim ***** válasza:
94%

Hát ez totál ízléstelen dolog volt a részéről.

Engem az olyanok szoktak nagyon zavarni, mikor pl. rám szól anyám 22 éves létemre, hogy ne igyak többet, mondjuk családi ünnepeken, pedig tényleg semmi oka rá, magamtól is van annyi eszem, hogy ne igyam magam seggrészegre. De ezt kb úgy kell elképzelni, hogy az első pohár bor után ő szól, hogy de a Borinak már ne öntsetek. Rohadtul fel tud húzni ezzel.

2016. ápr. 27. 11:34
 5/24 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk is hasonló volt a helyzet mint az előzőnél ameddig otthon laktam(24 éves koromig). De nálunk már a kávénál is elfelejtette, hogy elmúltam már 10 éves. Mamám szülinapján volt, hogy mikor elhangzott a "Ki kér kávét?" Miután szóltam, hogy én is, mindenki előtt beszólt, hogy ugyan minek nekem kávé, nem való az nekem és szólt is rögtön a nevemben, hogy"Zsuzsinak nem kell ám",bőven elmúltam 20 ekkor már. Úgy általában az ilyen megnyilvánulásai voltak cikik, alkoholt mai napig leszólná, pedig 30 leszek lassan :))
2016. ápr. 27. 11:54
 6/24 anonim ***** válasza:
92%
Hát, nem ezzel, de az én szüleim odáig mentek, hogy akik őket ismerték, azok egy idő után nem hívtak sehova, elmaradtak mellőlem, nem barátkoztak velem. Szóval igen, hoztak kellemetlen helyzetbe...
2016. ápr. 27. 12:42
 7/24 anonim ***** válasza:
92%
Egyszer olyan 10-11 éves korom körül elvittek a szüleim az orvoshoz, és a váróban ahol rengetegen voltak elkezdtek hangosan veszekedni a hitelekről, a pénztelenségről és hasonlókról, az egyik apuka pedig végig nézte a szüleimet és látszott rajta hogy próbálja visszafolytani a nevetést. Borzalmasan kínos volt, már azt is elterveztem hogy gyorsan lelépek onnan.
2016. ápr. 27. 12:50
 8/24 anonim ***** válasza:
77%

De még hányszor :D De mindig jót röhögtünk közösen, mert cserébe ő is kapta az ívet hogy érezze a törődést. :) :D Imádom Édesanyám :D

Pl.: autót mentünk mosni (még mikor együtt laktunk ez olyan kis közös program volt mindig, csak hogy kettesbe tudjunk pletyizni kicsit) és amikor jöttek a srácok, egyik a másik után, ott előttük elkezdett a könyökével bökdösni és folyton kérdezgette hogy: "Na?! Na?!" és közben mosolygott/nevetett.

Aztán később fehérnemű üzletekbe egymástól pár méterre álltunk, és kicsit sem halkan mutogatta az ajánlását, hogy "Na Dóórika, ez? tudod.. akcióra"! :D

A nevelő édesapám pedig szórakozóhelyen (igen, párszor mentünk vegyesen, anyu, apu (iszonyat jó fejek) barátnők, kolléganők) egyszer csak megfogta a karom, elhúzott a táncparkettről az ülőhelyig, és akkor már ott állt egy kigyúrt, vállig érő sötét hajú fehér inges alfahím, neki is megfogta a karját és egymás elé állított minket. Majd ezt mondta: "Nézd Dórika!" Ekkor megfogta és mindkettőnket leültetett, tulajdonképpen lenyomott a kanapéra és ráutaló kézmozdulattal "kérte" hogy beszélgessünk. :D

Tudnék még mesélni, de hirtelen ezek jutottak eszembe. :)

2016. ápr. 27. 12:56
 9/24 anonim ***** válasza:
91%
Állandóan azt csinálják...
2016. ápr. 27. 13:37
 10/24 anonim ***** válasza:
98%
Apám amúgy is elég hamar felkapja a vizet, főleg ha iszik. Mikor általános iskolás voltam egy alkalommal jól leitta magát aztán elvitt magával valami bemutatóra vagy börzére aztán ott úgy viselkedett, hogy a rendőrök bilincsben vitték el. Hát az elég kínos volt.
2016. ápr. 27. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!