Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Valaki van még ilyen helyzetbe?

Valaki van még ilyen helyzetbe?

Figyelt kérdés
Jó .. Annyira durván nem akarok fogalmazni , h utállom de már az őrületbe kerget . Egyszerüen mág gáznak érzem magam ha vele kell mutatkoznom . Szinte egy közös témank sincsen amiről tudmék vele beszélgetni egyedül csak az állatokról tud "dumalni". Komoly dolgokról se lehet beszélgetni vele , lányos dolgok , pasi ügyek ..tudjátok a szokasos . Itthon is inkább már kerülöm mert nagyon gáznak érzem ... Persze szeretem meg minden de nekem nincsen meg az anyámmal az a tipikis "anya lánya" kapcsolat .
2016. ápr. 18. 17:37
 1/7 anonim ***** válasza:
45%

még jó, hogy kiderült a végére, hogy kiről van szó.

ez a rengeteg helyesírási hiba és idétlen fogalmazás nagyon idegesítő ám!

alig lehet kihámozni, mire gondolsz.

szerintem te vagy gáz, de lehet csak egy tipikus tini.

nem írtad, hány éves vagy, de ezen mindenki átesik.

nem hiszem, hogy az édesanyád gáz, minden gyereknél van olyan kor, amikor a szülei őrületbe kergetik.

2016. ápr. 18. 17:49
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Az írásod alapján nem is csodálom kislányom, hogy nem lehet veled sok mindenről beszélgetni.
2016. ápr. 18. 17:53
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Nem.
2016. ápr. 18. 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
Az is helyesírási hiba, ha a mondatot kisbetűvel kezdjük.
2016. ápr. 18. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:
27%

az hát. de legalább érted, amit írtam.

magyar szakos egyetemista voltam anno, amit itt látsz, az a lustaság. nagyon lusta vagyok, de jól van ez így.

szerintem a kisbetűt nagyon nem kéne összehasonlítani a durva hibákkal, az értelmetlenséggel. nincsenek egy szinten.

2016. ápr. 18. 18:28
 6/7 anonim ***** válasza:
19%

na gratulálok a sok lepontozáshoz, nem csak birkák vagytok, de ostobák is. :D

ennyi örömötök van az életben, hogy egy névtelen oldalon keménykedtek!

2016. ápr. 18. 19:43
 7/7 anonim ***** válasza:
47%
ő nem a barátnőd keres veled egykorú duma partnert
2016. ápr. 18. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!