Jogos anyámra a haragom? Tanácsokat kérnék! Más is volt ilyen helyzetbe?
Sajnos nem tudok dolgozni, sem iskolába járni,mert hónap végén mütenek, és elég kemény harc folyik hogy erre a kis időre ne menjek dolgozni.
De! Tartósan beteg vagyok, és nem tudom hogy de eltudta intézni rám az ápolássít , ami 17-18 ezer ft. Azt miattam kapja és mégis kapok hogy nem adok haza, és mindennek lehord, mikor tudja nagyon kemény műtét elé nézzek.
Ezért én megcsináltam a műkörmét, megcsinálom neki mindig ( 2hetente) és mindig magyaráz hogy telefonszámla... ő fizeti nekem ami 3290 ft (ezért kapja a körmét, míg én 1 körmöt másnak olyan 3-5ezerig csinálok) És napokba addig addig magyarázott és fúrt hogy ma oda adtam neki a telefonszámlámra a pénzt,míg ő széles szájal elfogadta.
Ő nem dolgozik, 20 évesen dolgozott 1évet, és ezen kívül semmi...
Igazságos volt e az ő részéről? Én nem tartom fairnek,hiszen a műköröm 2hetente nagyon sok pénz nekem(és ő találta ki legyen műkörme és majd ő fizeti a számlámat,azon belül állandoan feszigeti tönkre teszi,nem vigyáz rá,és állandóan új színeket akar hogy én vásároljak, mert neki unalmas ami van)
nem tudom miből kéne
annyi hogy nekem suli mellett és a munka mellett én körmözök, de az egyáltalán nem sok...ink kevés, úgy ahogy magamnak veszek 1 cipőt, vagy anyagaimat vissza veszem
Leragadtál a műkörömnél, de ennél sokkal komolyabb problémák lehetnek a háttérben. Miért nem egyeztek meg egymással? És ha hónap végén műtenek, MOST miért nem tudsz dolgozni, vagy iskolába járni?
Jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!