Mit tehetnék? Tanácsokat kérnék tőletek.
Menekülök otthonról,hiába nem lakom a szüleimmel,de egyszerűen nem érzem családomnak,otthonomnak őket.
Nem voltam mintagyerek,de lelkiekben sosem támogattak,bármit találtam ki,próbáltam volna ki,kinevettek,megtiltották,a barátaimat nem szerették(nem is ismerik őket) az éppen aktuális páromat-köztük a mostanit is akivel együtt élek-lemajmozták úgy hogy őket/őt sem hajlandóak megismerni kicsit jobban.
Nem szeretek itthon lenni ezek miatt,nem tudom hogy változhatna ez a dolog.
20/L vagyok (egyetemre mennék de az sem tetszik nekik)
Tudod néha nehéz,de ezt neked kell,és valószínűleg,egyedül megoldanod.
Fiatal vagy ,és legyél erős,lelkiekben,és mindenképpen.
Adjon erőt neked,amit írok.Valmikor,réges régen,úgy 50 évvelo ezelőtt,14 évesen iskola után kerültem utcára.Megoldottam.Ennyi.,ne félj az élettől,és haladj a saját utadon,ha nem fogsz hazamenni tartósan,talán akkor érdeklődnek majd irántatok.Olyan nincs,hogy akit te választasz eldobd mert nem bírják elviselni.Üdv. Sok erőt,és kitartást.
Én mintagyerek voltam, ennek ellenére sosem támogattak semmiben. bármit kitaláltam, próbáltam volna ki, megtiltották, nem volt szabad. minden amit tettem vagy mondtam vagy semleges volt vagy rossz. barátaimra érdeklődési körömre sosem voltak kiváncsiak. barátom soha nem lehetett.
most vagyok 22, még pár hónap és költözöm. bár nem tudom fog e bármi változni.. hozzászoktam ezekhez az elutasitásokhoz és már magamnak is mindent elutasitok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!