Jobban féltik az autót, mint engem?
A barátomnak van jogsija, nekem nincs. A szüleimnek azzal semmi gondjuk, ha ő hoz-visz kocsival, látták már hogyan vezet, semmi gondjuk ezzel.
Most a kocsija karosszériája atomokra van szedve, nem igazán lesz használható egy hónapon belül. Jövő héten mennénk valahova 200 km-re a lakhelyünktől, megkérdeztem, hogy apa kölcsönadná-e a saját kocsiját, hogy azzal mehessünk, de nem akarja, mert mi van, ha baja lesz...
Most ez mi? Engem simán "beültet" mellé, de a kocsit már fél rábízni? o.O Csak nekem fura hozzáállás?

Már bocs,de komolyan elvárnád,hogy valaki odaadja a kocsiját a lánya kanjának????
Én max.akkor,ha valaki élete múlna rajta.

Őszintén mondva, még a nejemnek sem adom kölcsön, sem fiamnak, lányomnak. Pedig, az egész család egydöntetűen mondja, én nyírom a kocsit a legjobban.
Azért mindenki nyúzza a sajátját.

Én sem adnám kölcsön. Ennek semmi köze ahhoz, hogy az autót jobban félteném, mint téged.
Először is más idegen autót vezetni, másodszor nem kell rögtön súlyos balesetre gondolni, a legtöbb esemény nem személyi sérülés, "csak" az autóban okoz drága szerviz munkát. Harmadszor pedig, bármi szabálytalanságot is tesz a barátod, azért az apád fog felelni és fizetni.
És a barátod is kerülhet kellemetlen helyzetbe, ha igazoltatják, és nem ő a tulajdonos, akkor simán autótolvajként fogják kezelni.
Minimum kölcsönadási szerződést kell kötni, de én még úgy is nagyon meggondolnám.
Látszik, hogy nincs jogsid. Elképzelésed sincs, mivel járhat egy autó kölcsönadása.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!