Miért szereti az anyukám jobban a testvérem, mint engem?
Látszólag nem tűnik fel,de pont azokból az apró dolgokból igen.
Szóval amikor hazajön a boltból
Kb a testvéremmel mindig egyformán kapjuk a dolgokat,de amit
magának vesz azt mindig elfelezi a tesómmal.Csak azt hallom,hogy azt mondja neki,majd ketten megesszük jó?
Miért ketten?
Velem miért nem felezi el?Mert megértem,hogyha én kapok egy csomó mindent,ő pedig alig,de nem így volt.
Aztán megbeszéljük,hogy ma pizzát süt,ő még is palacsintát süt,mert a testvérem azt akarja.
Elmennek ketten fagyizni,és nem is szólnak nekem,amikor meg hazajönnek azt mondja,hogy "nem mondtad,hogy jönni akarsz"hogy mondjam amikor egy szó nélkül elmennek?
De mindennel így van,elsőnek én vagyok a hibás,a rossz,ha veszekszünk is mindig őt védi,én meg vagyok az
idióta testvér.
Mindig mindent ketten terveznek.Idézem"Majd megyünk ketten jó?Vásárolgatunk,megyünk ide-oda"
Jó tudom apróságok,de nekem ezek is nagyon sokat számítanak,és rosszul esnek.Attól még hogy mondom neki,nem változtatja meg a szokását.És még apás sem vagyok,hogy attól több figyelmet kapnék,így ő maradt a testvéremnél...
Ja és a legfontosabb
Tőlem egyszer nem kérdezi meg amikor hazajövök,hogy mi volt az iskolába,kaptál-e jegyet,de a testvéremtől mindig
Mikor kicsik voltunk, nálunk is hasonló volt a helyzet, én voltam az első gyerek, lány, másodiknak jött öcsém. De nem csak anyukám részéről, hanem az egész család részéről, mint hogyha öcsém születésével én láthatatlanná váltam volna. 5 és fél év van köztünk. Érdekes egyébként, ennek ellenére testvérekként jól megértjük egymást, és ő is tudja, mennyi mindent elrontott a család. Most már felnőttünk. Amúgy anyukám részéről ez a mit főzzünk, süssünk téma mostanra úgy változott, hogy megkérdezi mi legyen, és valami teljesen mást csinál. Szóval az utóbbi években már én csak annyit mondtam neki az ilyen kérdésekre, hogy amit akarsz, csak ne hajtsd túl magad. Mostanra jutott el odáig, hogy húsvétra már csak kétféle sütemény volt (4 fős a szűk család, de mi a tesómmal már nem lakunk a szüleinkkel, szóval ketten vannak anyám és apám). :-)
Sajnos nem tudom a magyarázatot a kérdésedre, pedig én is átéltem hasonlót. Gondoltam arra, hogy öcsém a fiúgyerek, vagy hogy ő a kisebb, a család meg mindig tagadott, hogy de ilyen nem volt, bennem viszont megmaradt, nem képzelődtem.
hány évesek vagytok? fiú-lány?
ezek is sokat számítanak, mivel egy kisebb gyerek még az Anyukájára szorul, a nagyobbak meg már inkább a haverokkal lógnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!