Mit csináljak ha a lányom folyton hazudozik nekem de én tudom az igazságot?
Pl. Ma véletlenül ahogy mentem boltba akkor megláttam egy fiúval csókolozni és még azt se mondta hogy van barátja meg most sem. Amikor hazaért megkérdeztem tőle hogy mit csinált? Erre ő csak a barátnőivel játszott utána amikor hazamentek ő is jött haza,de ez nem igaz mivel láttam mit csinált. Mit csinálhatnék hogy igazat mondjon nekem ?
Válaszokat előre is köszönöm
A lányom 13éves
#28 "Aki szerint meg normális ha egy 13 éves gyerek csókolózik, azzal is komoly problémák vannak." - akkor neked egész konkrétan a világgal van problémád, mert bizony még az ezt kutató kutatások - bizony, ilyen is volt már - is arra jutottak, hogy 15 év +/- 2 év, tehát 13-17 éves kor közt tekinthető normálisnak az első csók. Bizony. Szóval a Kérdező lánya még mindig teljesen normális, az életkorának megfelelő pszicho-szexuális fejlettségű lány, inkább korán érő típus.
(hogy az ember mit tárgyal meg a szüleivel és mit nem, az meg egyéni ízlés kérdése, én biztos hülyét kaptam volna attól, ha a partnereim megvitatták volna az anyucikájukkal a szexuális életünket - mindamellett el tudok elvben olyan szülőt is képzelni, akivel tényleg meg lehet ilyeneket tárgyalni, de messze nem ez az átlagos)
Utolsó, ez esetben ezt a könyvet kellene beszerezned, ez ennyi:
Ha meg ingyen forrást szeretnél, ami nem bulvár, akkor irodalmazz a Butler Egyetemre...
Emellett meg totál mellékes, mert ugye a hatályos magyar jog szerint a Kérdező lánya szexuális életet is élhet - ha a partner fiatalabb 18 évesnél. Egy év múlva - 14 évesen - meg már bárkivel... akkor szerinted mikor csókolózzon először??? Majd érettségi után????
És hát bármennyire is nem tetszik neked, Magyarországon a mindenkire kötelező norma, az a hatályos magyar jog.
Akkor én is szanaszét leszek pontozva mint az 59%-os válaszoló, de én sem értem miért kell egy 13 évesnek fiúzni. Nem, nem kell húzni a végtelenségig, meg értem én hogy kamasz kor, de az Istenért legalább az általános iskolát járja már ki mielőtt ilyenekkel foglalkozik!!!
Bőven gimnazistaként ráérne ismerkedni a fiúkkal, csók, kapcsolat, miegymás...Jóhogy nem már lassan az ovisoknak fognak felvilágosítást tartani, mert jaaaj belefér az.
Persze nem tudjuk hogy csak egy csük csattant el, vagy többszöri alkalom volt, de általános iskoláskánt még nem ezzel kéne foglalkoznia.
Itt egy cikk, amiben az all, hogy a fiatalok 13-14 eves korban vesztik el szuzesseguket. Akkor mirol beszelunk?
#35 "Bőven gimnazistaként ráérne ismerkedni a fiúkkal, csók, kapcsolat, miegymás...Jóhogy nem már lassan az ovisoknak fognak felvilágosítást tartani, mert jaaaj belefér az." boc, de egyáltalán nem értelek...
1, anno nálunk is voltak általános utolsó 2 évében párkapcsolatok... van olyan haverom, aki az általánosban lett párjával élt aztán vagy 25 évig házasságban
2, mikor volt az, amikor NEM óvodás korban kellett elkezdeni a gyerekek felvilágosítását????? Emlékezetem szerint a "Sehány éves kislány" mindig is óvodás kortól volt ajánlott például, már az 1970-es években is, amikor íródott.
Komolyan, olyanokat kérdőjelezel meg éppen, amit én már az 1970-es években is - amikor én jártam általánosba - evidenciának tartottam.
Meg mondjuk ez se kifejezett dícséretként beszél erről.
"Simich Rita szerint bár kétségtelen, hogy fizikailag egyre korábban válnak éretté a fiatalok, lelkileg, érzelmileg viszont nagyon le vannak maradva. Épp ezért veszélyes egészségügyileg is, hogy a fiatalok egyre korábban kezdik a szexuális életet - tette hozzá."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!