Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondhatott ilyet a sajat...

Hogy mondhatott ilyet a sajat anyam?

Figyelt kérdés
Szoval 17 eves vagyok, tehat nem lattam 99-ben a napfogyarkozast, eleve mivel kicsi voltam. Rengetek videot, kepet lattam rola, nagyon szep volt es nagyon erdekel. Legkozelebb 2081-ben lesz Magyarorszagrol lathato, amit meg szeretnek nezni. Erre anyukam kinevetett, hogy nem fogog addig elni. :( nalunk tenyleg max 70 eves korig eltek a rokonok, de igenis rosszul esik, hogy elore eltemet. Mi a garancia arra, hogy en is szivbeteg leszek? Vagy rakos? Ezek oroklodo betegsegek nalunk. De most az nem azt jelenti, hogy en is az leszek.
2016. ápr. 15. 21:59
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%

"anyukam kinevetett, hogy nem fogog addig elni."

Jobb, ha most megtudod, hogy van egy "garantáltan halálos betegséged", amit életnek hívunk!!

Ha ennyire idegbeteg módon reagálsz mindenre, az jelentősen csökkenti az életesélyeidet.

Amúgy holnap is elüthet egy autó, de jobb, ha tőlem tudod, hogy a statisztika szerint a legtöbb baleset a háztartásokban fordul elő. Vagyis senki sem garantálja, hogy hány éved, napod, vagy perced van hátra...

2016. ápr. 16. 21:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!