Hogy mondhatott ilyet a sajat anyam?
Szerintem gondolj arra, hogy addigra "illene" az orvostudománynak annyit fejlődni, hogy jóval hosszabb legyen az átlagéletkor. Kívánom neked, hogy így legyen!
Mikor kicsi voltam, egy könyvben olvastam, hogy lesz majd napfogyatkozás '99-ben, milyen elképzelhetetlenül messzinek tűnt... aztán már azon is túl vagyunk.
A részlegesnek, gyűrűsnek semmi értelme. Amíg egyetlen egy fénysugár is kivillan a Hold mögül, addig:
1. nincs sötét a Földön
2. ugyanúgy nem bírsz belenézni
Tehát nem láttál semmit. Emlékszem, mikor eltűnt az a pici fénysugár is, az olyan volt, mikor egy felhő árnyéka vonul: szinte lehetett látni a szegélyét a tarlón a sötét és a megvilágított területnek, ahogy halad.
"Nyilvan kisetalnek/autoznek valami ures teruletre."
82 évesen inkább ne akarj vezetni :)
17 éves vagy! Igazán mondhattad volna, hogy megnézed majd máshol. Ez a magyar vagyok itt izgisebb dolog is gyerekes beszólás volt..
Anyukád nem kezdte el fejben kiszámolni, hogy te meddig fogsz élni, a reakciója annak szólt, hogy az még olyan messze van, hogy felesleges tervezgetni, bármi megtörténhet és igen simán elképzelhető, hogy már élni sem fogsz akkor.
Ezen megsértődni 17 évesen 😡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!