Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondhatott ilyet a sajat...

Hogy mondhatott ilyet a sajat anyam?

Figyelt kérdés
Szoval 17 eves vagyok, tehat nem lattam 99-ben a napfogyarkozast, eleve mivel kicsi voltam. Rengetek videot, kepet lattam rola, nagyon szep volt es nagyon erdekel. Legkozelebb 2081-ben lesz Magyarorszagrol lathato, amit meg szeretnek nezni. Erre anyukam kinevetett, hogy nem fogog addig elni. :( nalunk tenyleg max 70 eves korig eltek a rokonok, de igenis rosszul esik, hogy elore eltemet. Mi a garancia arra, hogy en is szivbeteg leszek? Vagy rakos? Ezek oroklodo betegsegek nalunk. De most az nem azt jelenti, hogy en is az leszek.
2016. ápr. 15. 21:59
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Szép kor a 82 év de a mai világban egyáltalán nem lehetetlen elérni. Nők ráadásul tovább élnek.
2016. ápr. 16. 00:00
 22/41 anonim ***** válasza:
90%
Nem mondom, hogy lehetetlen elérni, de ha napfogyatkozást akarsz látni, akkor ajánlom én is az említett spanyolt, aztán ha 2081-ben még tudsz virgonckodni, akkor megnézheted itthon is.
2016. ápr. 16. 00:23
 23/41 anonim ***** válasza:
68%
Most mi fontosabb, hogy napfogyatkozást láss, vagy hogy a fotelból tudd nézni?
2016. ápr. 16. 00:38
 24/41 A kérdező kommentje:
Miert kotoszkodsz? Milyen fotel? Nyilvan kisetalnek/autoznek valami ures teruletre.
2016. ápr. 16. 01:28
 25/41 anonim ***** válasza:

Szerintem gondolj arra, hogy addigra "illene" az orvostudománynak annyit fejlődni, hogy jóval hosszabb legyen az átlagéletkor. Kívánom neked, hogy így legyen!

Mikor kicsi voltam, egy könyvben olvastam, hogy lesz majd napfogyatkozás '99-ben, milyen elképzelhetetlenül messzinek tűnt... aztán már azon is túl vagyunk.

A részlegesnek, gyűrűsnek semmi értelme. Amíg egyetlen egy fénysugár is kivillan a Hold mögül, addig:

1. nincs sötét a Földön

2. ugyanúgy nem bírsz belenézni

Tehát nem láttál semmit. Emlékszem, mikor eltűnt az a pici fénysugár is, az olyan volt, mikor egy felhő árnyéka vonul: szinte lehetett látni a szegélyét a tarlón a sötét és a megvilágított területnek, ahogy halad.

2016. ápr. 16. 02:24
 26/41 anonim ***** válasza:
89%

"Nyilvan kisetalnek/autoznek valami ures teruletre."

82 évesen inkább ne akarj vezetni :)

2016. ápr. 16. 04:07
 27/41 anonim ***** válasza:
75%

17 éves vagy! Igazán mondhattad volna, hogy megnézed majd máshol. Ez a magyar vagyok itt izgisebb dolog is gyerekes beszólás volt..

Anyukád nem kezdte el fejben kiszámolni, hogy te meddig fogsz élni, a reakciója annak szólt, hogy az még olyan messze van, hogy felesleges tervezgetni, bármi megtörténhet és igen simán elképzelhető, hogy már élni sem fogsz akkor.

Ezen megsértődni 17 évesen 😡

2016. ápr. 16. 06:43
 28/41 anonim ***** válasza:
49%
Kedves kérdező! Szerintem anyukád nem tanult pszichológiát, azért hurrogott le. Véleményem szerint az a helyes, hogy ha bárkinek bármilyen terve van, ha a terv nem ártalmas, akkor nem hurrogjuk le (és egyéb esetben is kedvesebben hívjuk fel a figyelmét a problémákra). Márpedig ettől a tervtől semmi bajod nem lesz, legföljebb lesz valami jó kis motivációd az egészséges életre. Pláne hogy egy ilyen terv eléggé súlytalan, nem egy életet meghatározó kérdés. Sajnos ebbe az "á, úgyse" típusú gondolkozásba könnyű beleesni, de nagyon káros, ne tanuld meg.
2016. ápr. 16. 06:49
 29/41 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem egyszerűen csak nem érted a poént. Anyukád viccelve mondta miért akarna megbántani. Nem kell minden szaron megsértődnöd!
2016. ápr. 16. 07:12
 30/41 anonim ***** válasza:
86%
Te 17 évesen elég hülye vagy,kisfiam. A Szellemi szinted inkább egy 7 évesé. Azt sem fogod fel,hogy Magyarországon egyre csökken az emberek "élettartama"-sajnos. Én most vagyok 40. Örülök,ha megérem a mai világban a nyugdíjkorhatárt.... 3 gyerekem van,de egyik sem ilyen sértődős,felnőtteket leokoskodó kis majom ,mint Te. Jobb lenne,ha elhúznál inkább tanulni és a netet arra használnád,hogy tájékzódj a nagyvilág dolgairól.
2016. ápr. 16. 07:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!