Szoval 17 eves vagyok, tehat nem lattam 99-ben a napfogyarkozast, eleve mivel kicsi voltam. Rengetek videot, kepet lattam rola, nagyon szep volt es nagyon erdekel. Legkozelebb 2081-ben lesz Magyarorszagrol lathato, amit meg szeretnek nezni. Erre anyukam kinevetett, hogy nem fogog addig elni. :( nalunk tenyleg max 70 eves korig eltek a rokonok, de igenis rosszul esik, hogy elore eltemet. Mi a garancia arra, hogy en is szivbeteg leszek? Vagy rakos? Ezek oroklodo betegsegek nalunk. De most az nem azt jelenti, hogy en is az leszek.
Nem. Anyam arra celzott hogy addig mega fogok halni. Amugy nem ugy terveztem higy addig a napig ezen fogok kattogni hogy megnezhessem, hanem csak ugy megemlitettem.
2016. ápr. 15. 22:47
12/41 anonim válasza:
Nem az nincs komolyan veve, hogy van valami amit latni szeretnel, hanem az, ahogyan lereagalod a velemenyeket errol.
2016. ápr. 15. 22:48
13/41 anonim válasza:
Szerintem nem akart ezzel megbántani, valljuk be, elég jó esély van rá, hogy nem fogsz 82 évesen napfogyatkozást nézni. 2026-ban és 2027-ben is lesz Európából (pl. Spanyolországból) látható teljes napfogyatkozás, a helyedben inkább arra gyúrnék, hogy azt megnézzem a legjobb helyszínről. Célnak jó, mert teljesíteni kell hozzá az eltelő időben néhány fontos dolgot.:-) Azzal, hogy mi lesz 2081-ben, teljesen fölösleges még foglalkoznod.
2016. ápr. 15. 23:00
14/41 anonim válasza:
És ha elutazol másik országba ahol hamarabb lesz napfogyatkozás? Esetleg másik bolygóra?
Lesz még két teljes napfogyatkozás belátható időn belül olyan helyen, ahová aztán egyáltalán nem olyan nagy nehézség eljutni még akkor is, ha gyári szalagmunkás leszel, pláne ha tényleg érdekel és elviseled azt, hogy pár hónapig gyűjtögetsz rá.
2026 Spanyolország, Izland
2027 Spanyolország
Ha most nekiállsz gyűjteni, akkor még zsebpénzből is félre tehetsz annyit, hogy egy alkalomra kimehetsz...
2016. ápr. 15. 23:26
17/41 A kérdező kommentje:
Nyilvan nem tudok utazgatni, masreszt meg azert megiscsak itthon latni izgisebb.
2016. ápr. 15. 23:36
18/41 anonim válasza:
Miért lenne "izgisebb". Persze nem tudsz elmenni, de külföldön egy új helyen sokkal nagyonn élmény lenne szerintem, de te tudod...
2016. ápr. 15. 23:41
19/41 anonim válasza:
Volt egy részleges napfogyatkozás tavaly márciusban. Azt nem nézted meg? Ja, igen, pénteken volt, akkor meg suli van :/
Az igaz, hogy nem tudhatod meddig élsz. Nálunk a családban rengetegen éltek sokáig (a fiúk is). Szóval az életed hosszúságát egy részben a genetika, nagy részben a sorsod határozza meg. Nincs mit keseregni, ha előtte meghalsz, maximum fentről nézed meg... ;)
2016. ápr. 15. 23:44
20/41 A kérdező kommentje:
Azer mert magyar vagyok es ithhon szivesebben megnezem. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!