Miért utál anyám?
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok és olyan érzésem van mintha anyám utálna. 5-ös tanuló vagyok, folyton próbálok vele is kedvesen viselkedni, az iskolában mindenki szeret, tehát nem ezzel van a baj. Mindig kiabál sokszor ok nélkül vagy jelentéktelen dolgok miatt. pl.bent hagytam egy tányért a szobámban vagy nem kapcsoltam ki a telefonomat estére. Gyakran mondja hogy, fejbe rúglak, úgy hogy leesik a fejed, megtéplek, szétverem az agyadat... Az apámat mindig szidja, minden veszekedésben szerepel akkor is ha tényleg semmi köze hozzá, úgy érzem azért is utálhat, mert apámra hasonlítok-belsőre-meg mert az anyjára külsőleg aki már meghalt. Néha olyan érzésem van mintha öngyilkos akarna lenni, mert olyanokat mond, hogy elegem van az egész világból...Apámmal együtt vannak, de inkább csak egymás mellett élnek. Persze a munkatársaival, többi rokonnal normálisan beszél, de velem az apámmal és a testvéremmel nem tud. Nyilván van olyan hogy normálisan tudok vele beszélgetni, de nem túl gyakran és akkor is csak a suliról. Semmi nem jó neki, ha hibázott másra fogja. Normális ez?2016. ápr. 15. 18:41
1/9 A kérdező kommentje:
Meg néha olyan, mintha irigy lenne rám, mert jobban tanulok mmint ahogy Ő tanult, Ő kövér nekem jó alakom van, hamarabb felfogom a dolgokat, jobban eltudok bszélgetni apával mint Ő
2016. ápr. 15. 18:44
2/9 anonim válasza:
Szerintem irigy rád és apukádra.
3/9 anonim válasza:
Szegény nő. ha az én anyám csinálna ilyet tuti elküldeném az idegdokimhoz. Persze ez egy kicsit más helyzet lenne. De nincs nagyon oka utálni téged, féltékeny.
4/9 anonim válasza:
Lehet, hogy durván klimaxol. Hány éves?
5/9 anonim válasza:
Féltékeny meg irigy, persze...egy 12 éves gyerekre? Ugyan már...:D
Szerintem alapvetően a szüleid között vannak gondok, csak nem akarják ezt kifelé mutatni. Otthon viszont már nem fogja vissza magát, mert szétrobbanna, ember nincs, aki a nap 24 órájában képes kontrollálni magát, amikor tele van feszültséggel. Sajnos, ennek te is megiszod a levét, ami persze nem helyes, de biztos vagyok benne, hogy anyukád nem utál téged.
7/9 A kérdező kommentje:
49 éves
köszönöm az eddigi válaszokat
2016. ápr. 15. 19:41
8/9 anonim válasza:
Szerintem feszült lehet nem akar apukáddal együtt élni de az anyagi dolgok összekötik és amikor az ember a kül világnak azt mutatja minden rendben ismerösőknek mindenkinek akkor a nap végére robban mindenkit bántani fog aki körülötte van és általába azokat bántják akiket szeretnek , beszélj vele hogy beszélgessen valakivel ismerős barátnő vagy testvéreivel hogy mi a baja lehet hogy az segíteni fog neki.. mert kiadja magából a feszültséget és nem rajtad fogja levezetni
9/9 anonim válasza:
Szerintem anyádnak vannak pszilihateri gondjai mikor sze.xelt utoljára és kivel, lehet hogy szexbencilánco betegsége van az hogy a családját utálja és idegen emberel dugimugizna! Ezek a klimakszok 48-52 éves korig van! Sajnálom áttudom érezni ha nem nagyon bírja dugd meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!