Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám utál miert mindenért én...

Anyám utál miert mindenért én kapok?

Figyelt kérdés
Anyám nem igazán szerette az apai nagymamámat sőt.... Ès állandóan azt hajtogatja hogy olyan semmirekellő mocskos vagyok akárcsak a nagyimat látná! Folyamatosan kiabál ha valamit nem tökèletesen tanulok. Azt mondta ha 9.ben ha egy 4-esem lessz akkor nem is mehetek suliba hanem inkább dolgozhatok vele! Mindig is ènvoltam a legrosszabb a családban akármi eltünik èn vagyok a hibás ! Mit csinálok rosszul már nagyon idegesit egèsz este sirok! Nincs kinek elmondjam a gondjaimat soha megsem kèrdezi h mi volt a suliban vagy hogy minden rendben van? 14èv alatt soha nem mondta hogy ügyes vagy vagy büszke vagyok rád! Mit tegyek hogy jobb legyen?'14L
2016. ápr. 10. 08:31
 1/8 anonim ***** válasza:
53%

Rajtad vezeti le hogy a saját életével elégedetlen mert mindenki magábol indul ki.

Ez ilyen lesz rengeteg anya meghülyül kamasz lány mellett es ugy is marad amig otthon van a gyermek aztán a távolság meg kevesebb talalkozasok miatt lesz csak képes tiszteletet tartani.

Egyfajta női féltékenység is közre szokott játszani.

Ilyen koru gyerek mellett már nem anyaként kezdenek viselkedni tisztelet a kivételnek.

2016. ápr. 10. 08:36
 2/8 anonim válasza:
55%

Ez vicces, nálunk is ez van, én vagyok a család "Fekete Báránya", azt mondta ha lesz 2-esem év végén, akkor ki vesz a sulibol(9.-es vagyok, egy nehéz gimiben, és 16 szóval akár meg is teheti)

A fejemhez vágta, hogy döntsem el, hogy tanulok, vagy elköltözöm és dolgozok, meggyanusitotz hogy drogozok, meg minden. Még van 4 eved, utána befogjatja a pofajat, én vagy 5 éve ezzel nyugtatöm magam, kitartás :)

16/L

2016. ápr. 10. 08:43
 3/8 A kérdező kommentje:
ezt ènis megèrtem de nem kène ezèrt szídani átkozni engem megèrtem hogy nem szeret de ezt ne momdaná a szemrmbe. ma is nondom neki reggel 7ota hogy megyek templomba(a szuleim nem járnak) erre most mondja őtet nem èrdekli takaritsam ki a három szobát közben vigyázzak a hugomra(3èves) mert őtet nem èrdekli Isten sem ember
2016. ápr. 10. 08:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen embernek saját magával van baja igazábol hidd el.
2016. ápr. 10. 08:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A szüleid együtt vannak, vagy akiről írsz az a mostoha apád? A 3 éves gyerek pedig a mostohatesód? Nagyon veled érzek. De tartsál ki, és fogadd meg, hogy nem ilyen leszel a gyerekeddel...

2016. ápr. 10. 11:18
 6/8 anonim ***** válasza:
A 4.válaszadónak teljesen igaza van. Anyukádnak saját magával van baja, a saját sikertelenségéből fakadó dühét vezeti le rajtad. Sajnos, nemigen tudsz tenni ellene. Apukád hol van? Vele nem tudnád megbeszélni?
2016. ápr. 10. 11:44
 7/8 szántóvető ***** válasza:
ne hagyd magad,ess neki és teperd le a földre.üvölts az arcába stb.ez jó kis lecke lesz a számára.
2016. ápr. 10. 12:01
 8/8 A kérdező kommentje:
a szüleim együtt vannak ès a tesom az igazi tesom
2016. ápr. 10. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!