Anyám utál miert mindenért én kapok?
Rajtad vezeti le hogy a saját életével elégedetlen mert mindenki magábol indul ki.
Ez ilyen lesz rengeteg anya meghülyül kamasz lány mellett es ugy is marad amig otthon van a gyermek aztán a távolság meg kevesebb talalkozasok miatt lesz csak képes tiszteletet tartani.
Egyfajta női féltékenység is közre szokott játszani.
Ilyen koru gyerek mellett már nem anyaként kezdenek viselkedni tisztelet a kivételnek.
Ez vicces, nálunk is ez van, én vagyok a család "Fekete Báránya", azt mondta ha lesz 2-esem év végén, akkor ki vesz a sulibol(9.-es vagyok, egy nehéz gimiben, és 16 szóval akár meg is teheti)
A fejemhez vágta, hogy döntsem el, hogy tanulok, vagy elköltözöm és dolgozok, meggyanusitotz hogy drogozok, meg minden. Még van 4 eved, utána befogjatja a pofajat, én vagy 5 éve ezzel nyugtatöm magam, kitartás :)
16/L
Kedves kérdező!
A szüleid együtt vannak, vagy akiről írsz az a mostoha apád? A 3 éves gyerek pedig a mostohatesód? Nagyon veled érzek. De tartsál ki, és fogadd meg, hogy nem ilyen leszel a gyerekeddel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!