Miért csinálja ezt anyám? Mit tehetnék?
Sosem voltam szidalmazó, lusta ember, de anyám totál kiborít.
Anyám folyton üvöltözik velem a tanulás miatt. Megértem, hogy szeretne jó jegyeket, de ne ez tegye tönkre a kapcsolatunkat. Én nem bántom, kedves vagyok vele. Ha látja hogy nem veszem a kezembe a könyvet egyszerre, akkor beül a szobámba (szinte mindig ott van, BE SEM CSUKHATOM A SZOBÁM AJTÁJÁT) és letojja mit mondok, nekiáll olvasni a történelemkönyvet. Semmiben nem tudunk egyezséget kötni.
A másik probléma: megértem, hogy ideges, de úgy beszél velem mint a törlőronggyal. Van egy kutyánk, azzal nyávog, ,,kuszikázik'' meg dícsérgeti. Régen velem is ilyen volt, de most úgy utál, mintha ellene lennék... :/
Mert aggódik érted. A jó jegyek belépő jó egyetemre, és jó munkára. Ez durva egyszerűsítés, de így van.
Próbálj meg tanulni és beszélni Anyuddal, ha esetleg gondod van. Tanulásban vagy az osztálytársakkal esetleg, vagy bármi.
"18 vagyok és 1 éve tűnt fel hogy lóbaszás felyében ugráltam neki ami persze természetes mert segítek neki de mióta szóvá tettem azt mondja hogy ez a természetes.erre azt"
Aha! Értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!