Anyám intézetbe akar adni egy pasi miatt! Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
anyám pár hónapja össze jött egy pasival, aki hozzánk is költözött. itt felénk nem kapott olyan munkát amivel sokat keresne, így vissza ment oda ahonnan jött munka miatt, de anyám menne utána mert annyira szerelmes, nekem meg azt a választási lehetőséget adta hogy vagy megyek apámhoz, vagy mamámhoz vagy intézet. mivel egyik helyre se tudok menni, így maradtvaz intézet. ráadásul anyám terhes attól az embertől mit tegyek? 16/F2015. jún. 13. 12:49
1/22 anonim válasza:
Apukádhoz vagy mamádhoz miért nem mehetsz?
És miért nem mehetsz te is anyukáddal?
2/22 anonim válasza:
Őszintén megmondom én inkább mennék intézetbe, minthogy egy ilyen ''anyával'' éljek.
3/22 anonim válasza:
Az intézetet csak 18 éves korodig kell kibírnod.
4/22 anonim válasza:
"Az intézetet csak 18 éves korodig kell kibírnod."
és utána mit csinál? kiba.sszák az utcára
szörnyű, hogy léteznek ilyen nyomorult szülők.. sajnállak kérdező
5/22 A kérdező kommentje:
apámhoz azért nem mehetek, mert panelban laknak 4-en és így is már szűkösen vannak. mamámhoz meg azért mert ő azt mondta hogy nem bírná öregségére ezt az egészet, így is szegénynek így is sok gondja van az egészségével.
2015. jún. 13. 13:01
6/22 anonim válasza:
a nagyid lehet a legjobb választás. Legalább lenne, aki figyel rá és segít neki.
7/22 A kérdező kommentje:
tudom, én is gondoltam erre igazából nekem is ez lenne a legjobb, de mégsem egyezik bele.
2015. jún. 13. 13:05
8/22 anonim válasza:
Az nem kifogás nagymamád részéről, hogy nem bírja az öregségével. 16 évesen már egész jól el tudod látni magadat, nem kell alád tennie mindent. Ígérd meg neki, hogy segítesz a házimunkában/főzésben/bevásárolsz stb. és legalább fedél lesz a fejed felett.
9/22 anonim válasza:
kérjetek anyádtól gyerektartást és akkor mamádnak se kerülsz annyi pénzbe, segíts neki, és hátha így könnyebben beleegyezik. az ilyen nőt meg remélem kihajítja a pasija és jön vissza térden állva könyörögni neked...undorító hozzáállás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!