Mit tegyek ha az anyám utál?
Apa és anyám 3 éve elváltak. Akkor apát gondoltam a rossznak ( pedig anyám csalta meg apát), de az idő elteltével beláttam, hogy nem az ő hibája mindez. Anyámnak egyből lett új kapcsolata, talán az elköltözés után 1 héttel már nálunk is lakott.. Most, van egy fél éves lányuk, akit anyám folyamatosan rámhagy ( ha lehetne 0-24-be ) ha nem nálam van a gyerek akkor állandóan utasítgat, hogy ezt meg azt csináljam de persze ha pl. elmosogatok ott áll mellettem és mindenbe beleköt, hogy szarul csinálom, hogy lehetek ilyen szerencsétlen. Elegem lett ebből és megmondtam neki hogy hagyjon engem békén, nem nekem szülte azt a gyereket neveljék ők ketten ahogy akarják, és a házimunkával is békén lehet hagyni elegem van hogy mindenbe beleköt. Aztán ezek után jöttek a nagyobb problémák: Mostmár ott tartunk, hogy a barátnőinek, családtagoknak kibeszél, de úgy mindent hogy mekkora egy szerencsétlenség vagyok meg ilyenek.. aztán mikor elmennek csak röhög a pofámba, mindenkinek bemesél mindent ami nem is igaz.. A barátomat mikor nincs itt elhordja mindennek, pedig k**vára nincs rá oka!!! a szemébe jópofizik...... teljesen aláássa az önbecsülésemet, pl ilyeneket a szememre hány, hogy miért vagyok 180 centi lány létemre kinek fogok igy kelleni ( nem baj hogy van barátom 1 éve és imádjuk egymást..) meg szerintem most nem azért , de szerintem nem vagyok csúnya, szépnek érzem magam mindig is sok fiú udvarolgatott nekem.
Ma is persze összevesztünk mint mindig és ma még azt is mondta, hogy jó nagy hiba volt megszülnie engem 20 evesen, jo lenne ha csak az ocsem lenne es en nem.. na most hogy mondhat valaki ilyet? máskor is mondta mar hogy utal meg hogy koltozzek el .. utalom az anyam es ez nem tinedzerkori hiszti.. elegem van belole hogy az a kisgyerek a mindene es akkor engem meg le lehet szarni.. szerintetek mit tudok tenni? anyam idebajos tehat mindenen osszeveszek vele, pedig en r*hadt nyugodt vagyok amugy..
De érted.. nem veszi észre magát hogy milyen ember es hogy az tonkreteszi az egesz gyerekkorom ezzel..
ja es azt elfelejtettem leirni, hogy szokasa lek***zni, mert mondván, én csak este érzem magam feln9ttnek, nappal amikor segiteni kell akkor meg gyereknek
és hogy ne csak az ágyba legyek nagy nő hanem az életbe is
pont én.. a baratom az elso baratom, es o nagyon probalkozik hogy minden oke legyen anyammal is de ez csak jopofizik vele, neki egy rossz szot se mond, amikor meg baratom nincs itt akkor lehordja mindennek pedig nagyon rendes srác..
es nem lehet neki beolvasni, mindig az ove az utolso szo! ja es ha meg visszaszolok valamit akkor en vagyok megint a tiszteletlen.. de o lek**vazhat meg mondhatja hogy utal es koltozzek el .. miert vannak ilyen emberek?? teljesen idegroncs vagyok
mikor hazajovok valahonnan jokedvuen, es belepek a hazba egybol kezdodik es sirhatnekom van nap mint nap..
Szia!
Szerintem szard le őt magasról!Amikor beszól nézz rá és neves hogy ő milyen szánalmas hidd el neki ez fájni fog és lehet békén fog hagyni egy idő után!Ha pedig nagyon elfajuln a a dolog akkor költözz apádhoz és majd hetente elmennétek a pasiddal szórakozni!Most nem az a fontos pasizz mert lehet hogy a pasid egy idő után eldob és akkor mit csinálsz:SEMMIT ezért mondom szard le öt és azután ha nagyon elfajuln a dolog akkor menj apádhoz és pasiddál beszéljétek meg hogy hogy legyen !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!