Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondhatott ilyet a sajat...

Hogy mondhatott ilyet a sajat anyam?

Figyelt kérdés
Szoval 17 eves vagyok, tehat nem lattam 99-ben a napfogyarkozast, eleve mivel kicsi voltam. Rengetek videot, kepet lattam rola, nagyon szep volt es nagyon erdekel. Legkozelebb 2081-ben lesz Magyarorszagrol lathato, amit meg szeretnek nezni. Erre anyukam kinevetett, hogy nem fogog addig elni. :( nalunk tenyleg max 70 eves korig eltek a rokonok, de igenis rosszul esik, hogy elore eltemet. Mi a garancia arra, hogy en is szivbeteg leszek? Vagy rakos? Ezek oroklodo betegsegek nalunk. De most az nem azt jelenti, hogy en is az leszek.
2016. ápr. 15. 21:59
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
84%
17 évesen azt mondani hogy jobb magyarországon meg nézni a napfogyatkozást és nem akarsz miatta kimenni spanyolba inkább vársz addig amit nem biztos hogy meg élsz hát gratulálok..:) Én meg szerintem sok normálisan gondolkodó ember elkezdene gyűjteni hogy kijusson , hidd el a napfogyatkozáson kívül sok szép helyet látnál pl tenger amit Mo-n maradsz sose fogsz látni .. Én alíg vártam hogy 17 évesen apum kivigyen kamionnal Németországba meg Hollandiába ,nem az hogy nem megyek ki mert magyaroszágon jobb..19 évesen meg a párommal mentünk Olaszba mert ki akartam menni és kimentünk azóta minden nyáron ki járunk.Nem értem a tőlem 5 évvel fiatalabbakat , miért nem mernek vilgot látni , egyszerűbb a gép előtt roskadni meg neten élni ...
2016. ápr. 16. 08:22
 32/41 anonim ***** válasza:
81%
Ne hogy már ezen legyél kiakadva.Ha meg addig akarsz élni akkor ne stresszelj egyél egészségesen anyád meg nem akart ezzel semmi rosszat
2016. ápr. 16. 08:39
 33/41 anonim ***** válasza:
82%
Én láttam 99-ben. Annyira nem volt nagy eresztés mint amekkora hypeot csináltak belőle. Nagyobb volt a füstje mint a lángja.
2016. ápr. 16. 09:04
 34/41 anonim ***** válasza:
85%

Hogy temetne el anyád 2081-ben? Már rég halott lesz akkorra? Amúgy persze, van esélyed arra, hogy 80 fölötti kort megélj, de egyelőre ne a 2081-es napfogyatkozásra készülj, hanem élj a jelenben.

Tíz év múlva lesz amúgy Spanyolországban is, ott is megnézheted, ha akarod.

2016. ápr. 16. 09:47
 35/41 anonim ***** válasza:
85%
En is lattam, de nem volt egy nagy was ist das. Amugy meg olyan ez a napfogyatkozas tema, mint a pingvinek. Egyet lattal, lattad mindet. Javaslok egy youtube videot, aztan meg is volt. Otthonrol, kenyelembol, gondolom ugyis ez a termeszetes, megszokott kozeged...
2016. ápr. 16. 09:50
 36/41 anonim ***** válasza:
85%

Én is láttam, semmi extra nem volt.

Viszont, ez egy kicsit nevetséges, hogy ezt komolyan vetted :D A halál egy teljesen természetes dolog. Mindenki meg fog halni előbb-utóbb, te is és én is. Anyámmal rendszeresen poénkodunk azon, hogy vajon mennyi van neki vissza. Az emberek egy kicsit túlizgulják ezt a témát. Én például nem akarok 80 éves koromig élni. Minek? Akkor már nem sok mindent tudok csinálni, főleg ha még beteg is leszek. Éljek addig amíg még aktív vagyok, utána már nem akarok. 24/N

2016. ápr. 16. 09:55
 37/41 anonim ***** válasza:
25: én a tavalyit megnéztem sötétített szemüveggel, valóban nem volt szenzáció, de szerintem megérte kimennem.
2016. ápr. 16. 10:37
 38/41 anonim ***** válasza:
78%
Igaza van. Magyar hülyegyereknek magyar napfogyatkozást!
2016. ápr. 16. 11:10
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már többet is lett volna lehetőségem megnézni, de nem tettem. Láttam egyszer futólag videón, aztán na bumm. Eltakarja valami a Napot és sötét lesz egy rövid időre, ennyi az egész.
2016. ápr. 16. 11:20
 40/41 anonim ***** válasza:
23%
Én láttam a '99-es napfogyatkozást, és ha jó leszel, megígérem, hogy megnézem veled a 2081-eset is.
2016. ápr. 16. 12:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!