Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyi jövedelemmel vállaltato...

Mennyi jövedelemmel vállaltatok gyereket?

Figyelt kérdés
Mi a végzettségetek? Saját lakàsban vagy albérletben éltek?
2016. ápr. 11. 17:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%

Férjem nettó 2500, én nettó 1600 eurót kerestem.(+nyaraláspénz, karácsony)

Én logisztikusként dolgozok,a férjem gépész.

Saját házunk volt. Előtte 5 évig éltünk albérletben, később építkeztünk.

2016. ápr. 11. 17:56
 2/17 anonim ***** válasza:
66%
Volt par dolog, amibol egyikonk se engedet. Mindketten tolmacsok, forditok vagyunk. Ragaszkodtunk a sajat lakashoz. A jovedelmumk sose volt fix, hiszen a munkakra ugy kertek fel minket. Szerencsere akad boven. Nyugati szinvonalu fizetese van mindkettonknek.
2016. ápr. 11. 17:57
 3/17 anonim ***** válasza:
13%
alkalmazotti munkaviszonyra én nem vállalnék gyereket senkivel.
2016. ápr. 11. 18:14
 4/17 anonim ***** válasza:
69%

Nem mostanában történt, úgyhogy az összeg nem lenne releváns, kettőnknek mindent összevéve nagyjából 2,5-3 minimálbérnyi jövedelmünk volt. Mindketten egyetemre jártunk még, a férjem dolgozott is mellette, a 16.hétig én is, kaptunk ösztöndíjat, szoctámot, (családos) kollégiumban laktunk. Ide érkezett a két gyerekünk.

Diplomázás után egy évvel vettünk lakást, pár év múlva házat stb.

Nem akartam sem 40 évesen szülni, sem évekre kiesni a szakmából, nekünk ez így ideális volt. Húzós túlnyomórészt nagymamák nélkül megoldani az egyetemi éveket (220 km-re laknak Pesttől, ahol tanultunk), de megoldottuk, anyagilag és törődésben nem szenvedtek hiányt a gyerekeink, most már ők is végzősök az egyetemen. Az életszínvonalunk átlag feletti, és még mindig elég fiatalok vagyunk ahhoz, hogy ezt ki is élvezzük.:-)

2016. ápr. 11. 18:18
 5/17 anonim ***** válasza:
47%
Mikor szeretnék, és van mit enni, akkor semmi akadálya.
2016. ápr. 11. 18:21
 6/17 anonim ***** válasza:
35%
Na beindultak az irigy lepontozók,akiknek csak egy gagyi szélessávú net a luxus,amit megengedhetnek maguknak.De én mindenkit felpontoztam,és várom a lepontozást az 1 milliós bevételünkre(külföld),saját ház.
2016. ápr. 11. 18:39
 7/17 anonim ***** válasza:
59%
Èn 210-et, felesègem 190-et keres. De mivel ketten is alig jövünk ki sajàt lakàs mellett sem, ìgy a gyereket sem vallaljuk, mert òriàsi èletszìnvonal esès lenne, amit a gyerek sìnylene meg.
2016. ápr. 11. 19:03
 8/17 anonim ***** válasza:
67%
A férjem 250-et,én 130-at kerestem mikor született a lányunk.Albérletben élünk.
2016. ápr. 11. 19:19
 9/17 anonim ***** válasza:
73%
Nem csak pénzen múlik. Nekem egy lakás segítene. De hiányzik a nagyi a családban. Egyik szülőmre sem lehet számítani. Ha lenne lakás és szülői támogatás, már 4 éve lenne gyerek. Embertelen körülmények közé nem akarok vállalni. Jó látni, hogy valaki bevállal kevesebbért is, mint amit én nem. Ez bizalmat ad. 1000 euróból aliba nekem necces egyenlőre.
2016. ápr. 11. 19:39
 10/17 anonim ***** válasza:
57%
Ne foglalkozz vele 6! Mindenkinek ott a lehetőség a kezében, hogy kedvezőre fordítsa az életét, csak ugye besavanyodva egyszerűbb azokat szidni, akik vitték valamire.
2016. ápr. 11. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!