Miért vállaltatok gyereket?
Rengeteg olyan kérdés van, ahol azt kérdezik, hogy miért NEM vállaltatok gyereke(ke)t, akik erre szeretnének válaszolni menjenek oda.
Miért vállaltatok (vagy szeretnétek vállalni) gyerekeket?
Röviden: mert számomra ez a természetes, ha megtaláltam a páromat.
Hosszabban:
- a kapcsolatunk kiteljesedése a gyermekeink, akik mindkettőnkből továbbvisznek valamit
- a közös nevelésük folyamatos örömforrás és egyúttal kihívás:-)
- szeretnénk átadni nekik mindent, ami jó bennünk
- az ő boldogságuk minket is boldoggá tesz
- a szeretet annál több, minél többen osztoznak benne (ez baromi nyálasan hangzik, de így van:-))
- boldog embereket "létrehozni" saját magunkból felér a karrierünkben elért sikerekkel, sőt...
- nem csak a gyerekeink tanulnak tőlünk, mi is rengeteget tanulunk tőlük
- ha egyszer adott a lehetőség, hogy ne csak a munkánkban találjunk örömet, bolondok lennénk nem élni vele.
Azert akarnak, mert ez elvaras a tarsadalom szemszögéből. Ha nem vallalsz/nevelsz gyereket, akkor nem illesz a tarsadalomba.
En sem akarok egyaltalan,soha,semikor. Persze ezt senki nem nézi jo szemmel, de mégiscsak az én életem.:)
Sok anyukatol Hallottam mar, hogy aki nem szul gyereket az egy nagyon önző ember, de szerintem ez pont forditva van.:)
21/N
"Rengeteg olyan kérdés van, ahol azt kérdezik, hogy miért NEM vállaltatok gyereke(ke)t, akik erre szeretnének válaszolni menjenek oda. "
#4-es, ajánlom figyelmedbe a fenti mondatot. Azt, hogy ki miért akar gyereket, ő sokkal jobban tudja, mint te, ne nyilatkozz mások nevében.
Nekem még nincs de mindenképp szeretnék a jövőben. Hogy miért? Hogy tovább tudjam adni azt a sok mindent amit én az edesanyamtól tanultam/kaptam. Hogy érezze és érezzem milyen a feltelet nélküli szeretet. Hogy tudjam milyen érzés az ha valaki azt mondja: szeretlek anya. Hogy legyen akit a pàrom elvisz a foci edzésre. Hogy a karácsony ne abból álljon, hogy eszünk, ajándékozunk és alszunk hanem várjuk meg amig a gyerek kijátsza magát az ujjonan kapott ajándékkal. Hogy legyen valaki aki nevet ad a kutyának. Es van még millio indok amit felsorolhatnék.
25/N
"Azert akarnak, mert ez elvaras a tarsadalom szemszögéből."
Erre gondolsz? Pontosan ezért írtam, hogy ne nyilatkozz mások nevében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!