Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vállaltatok gyereket?

Miért vállaltatok gyereket?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan kérdés van, ahol azt kérdezik, hogy miért NEM vállaltatok gyereke(ke)t, akik erre szeretnének válaszolni menjenek oda.

Miért vállaltatok (vagy szeretnétek vállalni) gyerekeket?

2015. dec. 29. 14:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%
Mert fiatalok voltunk és nem tudtuk felmérni, hogy két gyerek, életre szóló nyomor. Ami azért szerencsés, a gyerekeim már felmérték.
2015. dec. 29. 16:33
 12/20 anonim ***** válasza:
66%

mert jó ...

mert szeretet

mert mosoly

mert fejlődés

mert kapcsolat

mert élet

mert kiteljesedés

2015. dec. 29. 16:40
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
Összefoglalva, egyetlen normális, valós érv nem szól a gyerekvállalás mellett, az eddigi válaszok alapján. Sütit enni is jó, a közös hobbi is erősiti a párkapcsolatot és a hóesés is boldoggá tesz... senki nem írta, hogy mert érezte az elhivatottságot, hogy biztos volt abban, hogy ő maga jó anya, a párja jó apa lesz, illetve meg tudják adni a gyereknek a boldog, teljes családot, mert eldöntötték, hogy nem fognak elválni a kisebb-nagyobb gondok ellenére sem..
2015. dec. 29. 18:25
 14/20 anonim ***** válasza:
39%

13-as, ez, amit írtál, nettó hülyeség. Nem kell érv ahhoz, hogy egy normális értékrendű, egymást szerető pár gyereket akarjon, ugyanis ez teljesen természetes érzés, és ezeknek a pároknak nem kell méricskélniük, vajon elkötelezett, jó szülők lesznek-e. A hóesést meg egyéb, pillanatnyi örömet nyújtó élményt pedig ne hasonlítgasd ahhoz az érzelmi kötődéshez, amit a család nyújt.

Sajnállak, ha neked ez nem adatott meg, de attól, hogy a te életed problémás, nem kell ennyire gyűlölni azokat, akiknek nem az.

2015. dec. 29. 19:40
 15/20 anonim ***** válasza:
48%

Mert vagyom rá...

Mert család centrikusak vagyunk..

Az élet értelme a reprodukció...és én ezt nem bánom..mert jól érzem magam tőle, hogy dolgozhatok a gyerekeimért, azért, hogy mindannyian együtt jólérezzük magunkat.

Minemellett nem csqk a gyerekekben látom az önmegvalósítást, hanem a munkában is, ami segít a többi elérésében..

2015. dec. 29. 19:44
 16/20 anonim ***** válasza:
69%
Besikerült ,nem akartam.Végülis imádom a fiam ,sok dologra tanított az életben.Nem bántam meg ,de nem lesz több mert nem vagyok egy nyugis otthonülös anyatípus.Az ismeröseimnek ki is kereledett a szemük mikor megtudták ,hogy nekem gyerek???De utólag nagyon boldog vagyok ,hogy van egy csodás gyermekem.
2015. dec. 29. 20:24
 17/20 anonim ***** válasza:
31%

Az élet értelme a reprodukció... ha biológusként mondod, oké, ha szülőként, nem igazán.

Gondolom, mindketten makkegészségesek vagytok, semmi betegség, magasak, dús hajjal, tökéletes bőrrel, szabályos fogsorral, szimmetrikus arccal, izmos, sovány alkattal.

2015. dec. 30. 00:41
 18/20 anonim ***** válasza:
57%

Nem értem, miért kéne magyarázkodni a világ legtermészetesebb dolga miatt.

Magyarázkodjanak a mamamacizó, genetikailag kódolt, emocionális döntésekre racionális érveket váró, eugenikai elvárásokat megfogalmazó szánalmas kommentelők.

2015. dec. 30. 02:42
 19/20 anonim válasza:

A hoeses is boldogga tesz????? :D :D :D

Te nyaron mit csinalsz??? Elmesz hobbi horhaszni a paroddal???Es 70evesen is kettecsken boldogan ropogtatjatok majd a hoesesben a sutikét?

Kepzeld senki sem tudja elore milyen anya lesz,vagy a parja jo apa lesz e,sőt ez az elejen mindenkit megijeszt...De amikor babad radmosolyog es erzed azt a feltetel nelkuli szeretetet,amikor istennokent tekint rad barmit csinalsz...amikor valamiert konny csordul a szemedbe de o radmosolyog...Es meg 1000leirhatatlan erzes amit ugy sem lehet elhinni csak megtapasztalni...Onzoseg?Akkor igen onzo vagyok mert vagytam megtudni ezt a csodalatos erzest,es sokkal szebb mint azt barki le tudna meselni..... Meghogy 2 gyerek az nyomor??Nagyon tanulatlan lelki szegeny ember lehet aki nyomorkent eli ezt meg,meg arra sem volt esze hogy fiatalon vigyazzon (2szer is) stb....de a gyerekeit sajnalom!!!!

2015. dec. 30. 08:56
 20/20 anonim ***** válasza:
mert hulye fejjel azt hittem hogy a reszeges durva ferjemet megvaltoztatja egy gyerek. nem igy lett meg durvabb lett mint elotte. Plusz mert elso terhessegem volt es nem akartam elvetetni. Hiba volt.
2016. aug. 26. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!