Miért vállaltatok gyereket?
Rengeteg olyan kérdés van, ahol azt kérdezik, hogy miért NEM vállaltatok gyereke(ke)t, akik erre szeretnének válaszolni menjenek oda.
Miért vállaltatok (vagy szeretnétek vállalni) gyerekeket?
mert jó ...
mert szeretet
mert mosoly
mert fejlődés
mert kapcsolat
mert élet
mert kiteljesedés
13-as, ez, amit írtál, nettó hülyeség. Nem kell érv ahhoz, hogy egy normális értékrendű, egymást szerető pár gyereket akarjon, ugyanis ez teljesen természetes érzés, és ezeknek a pároknak nem kell méricskélniük, vajon elkötelezett, jó szülők lesznek-e. A hóesést meg egyéb, pillanatnyi örömet nyújtó élményt pedig ne hasonlítgasd ahhoz az érzelmi kötődéshez, amit a család nyújt.
Sajnállak, ha neked ez nem adatott meg, de attól, hogy a te életed problémás, nem kell ennyire gyűlölni azokat, akiknek nem az.
Mert vagyom rá...
Mert család centrikusak vagyunk..
Az élet értelme a reprodukció...és én ezt nem bánom..mert jól érzem magam tőle, hogy dolgozhatok a gyerekeimért, azért, hogy mindannyian együtt jólérezzük magunkat.
Minemellett nem csqk a gyerekekben látom az önmegvalósítást, hanem a munkában is, ami segít a többi elérésében..
Az élet értelme a reprodukció... ha biológusként mondod, oké, ha szülőként, nem igazán.
Gondolom, mindketten makkegészségesek vagytok, semmi betegség, magasak, dús hajjal, tökéletes bőrrel, szabályos fogsorral, szimmetrikus arccal, izmos, sovány alkattal.
Nem értem, miért kéne magyarázkodni a világ legtermészetesebb dolga miatt.
Magyarázkodjanak a mamamacizó, genetikailag kódolt, emocionális döntésekre racionális érveket váró, eugenikai elvárásokat megfogalmazó szánalmas kommentelők.
A hoeses is boldogga tesz????? :D :D :D
Te nyaron mit csinalsz??? Elmesz hobbi horhaszni a paroddal???Es 70evesen is kettecsken boldogan ropogtatjatok majd a hoesesben a sutikét?
Kepzeld senki sem tudja elore milyen anya lesz,vagy a parja jo apa lesz e,sőt ez az elejen mindenkit megijeszt...De amikor babad radmosolyog es erzed azt a feltetel nelkuli szeretetet,amikor istennokent tekint rad barmit csinalsz...amikor valamiert konny csordul a szemedbe de o radmosolyog...Es meg 1000leirhatatlan erzes amit ugy sem lehet elhinni csak megtapasztalni...Onzoseg?Akkor igen onzo vagyok mert vagytam megtudni ezt a csodalatos erzest,es sokkal szebb mint azt barki le tudna meselni..... Meghogy 2 gyerek az nyomor??Nagyon tanulatlan lelki szegeny ember lehet aki nyomorkent eli ezt meg,meg arra sem volt esze hogy fiatalon vigyazzon (2szer is) stb....de a gyerekeit sajnalom!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!