A szuleim nem engednek kibontakozni, hatraltatnak a terveimben. Mit tegyek?
Diplomás éhbér jogásznál nettó 230-270.000.
Nem annyira kevés bizonyos esetekben mint amennyire azok az emberek degradálják akik 6 hónap alatt nem tudnak ennyit összeszedni.
Egy lánynk pedig még sokkal fontosabb tanulnia mint egy fiúnak/férfinak.
Ha még támogatód is van, akár csak lelkileg, a nagynénéd akkor pláne nem foglalkozz a primitív szüleiddel.
Minél jobban bezárkózik az ember egy leszakadt régióban, minél kevesebb inger éri annál beszűkültebb a gondolkodásmódja.
1.: Nincs pénzetek bérletre, de mobilra, feltételethetően wifire/gépra van?
2. Vidéken élsz és van mozi? Múzeum? Disco? Kertvárosba élek, nagyon szép környék, már nincsenek ilyen állatok, meg terméesek itt, de ez a 3 közül egyik sincsen.
Ebben a történetben sok minden sántít amit le sem írtam.
De ha tényleg igazi, akkor szerintem menj egyetemre. Ha (már ne haragudj) anyukádnak olyan az élete, hogy azért mert a fia/lánya, gyermeke akar valamit kezdeni az életével, akkor elég szánalmas Ő. Nem mondom azt, hog ne törődj vele, mert tudom, nehéz így tenni, de menj egyetemre! Max. ne legyél bentlakásos, ha ez megoldható.
" Vidéken élsz és van mozi? Múzeum? Disco? "
Vidéki városban lakik, leírta. Képzeld, sok vidéki városban színház is van, képtár, egyetem, motocross-pálya stb, stb, úgy, hogy a szélén, a bekebelezett régi falvakban simán tartanak kistestű háziállatokat, esetenként disznót, egyebet is.:-) (Néha elképedek, mennyire nincs fogalmatok arról, ami a fővároson kívül esik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!