Miert nem kepesek a szuleim par ora hosszara felretenni a sertettseget?
Igazad van, de ezen sajnos nem tudsz változtatni:(
Erőltetni nem lehet: ha el is jönne anyád, valószínűleg min. "pofákat vágna" rosszabb esetben jelentet rendezne, szóval csak tönkretenné a napodat.
A jelenlegi helyzetben apámat hívnám el, anyámnak meg megmondanám, ha hajlandó normálisan viselkedni, akkor szívesen látom, de ha csak a száját akarja húzni, akkor inkább ne jöjjön, nem fogok rá haragudni miatta, de ő se haragudjon, hogy ez esetben nem őt hívom.
(Amúgy részben átérzem a helyzeted, mert nekem is elváltak a szüleim, szerencsére bennük "volt annyi", hogy ilyen problémák ne legyenek. Nálunk még a közös családi ünnepek is megvannak:), ami tényleg "bónusz" ilyen helyzetben.)
Apád rugalmasabb, ez jó, anyád meg önző, elnézést.
Vagy hívd meg csak apádat, vagy mindketten menjenek vagy egyikük sem, de valószínűleg én is ultimátumot adnék, hogy vagy lenyelik a békát a kedvemért, vagy egyiküket sem akarom látni. Én a gyerekem kedvéért félre tudnám tenni a problémákat, legfeljebb nem jópofiznék az apjával.
Egyébként majdnem hasonló kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Szerintem apukád menjen, hiszen ő nem problémázott azon, hogy anyukádat látni fogja. Ha anyukád nem akar jönni, az az ő döntése.
Van egy hasonló kérdés, ott az óvodai ballagáson megy a cirkusz (az anyuka írta a kérdést). Az egyik hozzászóló föltette a kérdést: "Ha esküvője lesz a gyereknek, arra is csak az egyik szülő fog elmenni?"
Ugye milyen igaza van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!