Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyit tud a családod havonta...

Mennyit tud a családod havonta félretenni?

Figyelt kérdés
Ha a rezsi is be van fizetve és a havi kaja is megvan, mennyi az az összeg, amit félretesztek?
2015. júl. 28. 12:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
75%

Külföldön lakunk.

Változó mennyit tudnak félretenni, de olyan 70.000-100.000 ft között. Pedig mind a két szülőm gyári munkás.

Tudnak a pénzzel bánni.

2015. júl. 28. 12:42
 2/23 anonim ***** válasza:
96%
100.000
2015. júl. 28. 12:43
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi még csak kétszemélyes család vagyunk:), de havi 100-at rakunk félre + 2x20 000 lakáskassza. Viszont egy egérlyukban élünk, és spórolunk ezerrel saját házra.:D A párom érdeme amúgy, ha olyan emberrel élnék, aki nem fogná meg a pénzt, két hét alatt elkölteném a fizum, és éhen halnék egy nagy halom körömlakk alatt...:D
2015. júl. 28. 12:44
 4/23 anonim ***** válasza:
82%

Havi 25 ezer lakáskasszát fizetünk hónap elején mindig, ez fix.

Ezen kívül 15 ezret rakunk el egy másik számlára, ezt csak úgy, semmi céllal, mert igazából mindenünk megvan már. Csak mégis jó, ha bármi baj esetére van félretett pénz.

Amúgy sokkal sokkal többet is tudnánk ezen a 40 ezren felül félretenni, de nem tesszük, mert szeretünk szórakozni, étterembe járni, öltözködni, évi 2x elmegyünk külföldre. Mi úgy vagyunk a férjemmel, hogy fiatalok vagyunk, nem fogunk örökké csak spórolni, éljük az életünket. Hála égnek van rá lehetőségünk amellett is, hogy ezt a 40 ezret elrakjuk. Úgyhogy ennél többet nem vagyunk hajlandóak elrakni. Világ életünkben 0 családi segítségünk volt, úgyhogy tényleg mindenre össze kellett spórolni a pénzt, kocsira is évekig gyűjtöttünk, mert nem akartunk hitelre venni, akkor viszont nem költöttünk szinte semmire, mert minél előbb meg akartuk venni a kocsit, de mostmár ennyire drasztikusan nem fogunk gyűjteni.

24N-34F házaspár

2015. júl. 28. 12:57
 5/23 anonim ***** válasza:
87%

Nekem mindkét szülőm dolgozik, van egy testvérem is én most megyek egyetemre ő még általános iskolás.

Anyumék együtt keresnek kb. 250.000forintot, ebbol nem nagyon van mit felretenni sajnos a honap vegere.

2015. júl. 28. 12:57
 6/23 anonim ***** válasza:
87%
Ja még annyit hogy nem nélkülözünk, de nem hiszem olyan nagy megtakarítása lenne anyuéknak, max lakáskassza.
2015. júl. 28. 12:58
 7/23 anonim ***** válasza:
41%
Érdekes itt mindenki félre tud rakni 100ezret én meg összesen nem keresek annyit egy hónapban...
2015. júl. 28. 13:13
 8/23 anonim ***** válasza:
71%
Én most kezdtem dolgozni, egyedül álló vagyok. Úgy tervezem, havi 10.000 ftot minimum elrakok , de emellett albérletben lakom, és részletre veszek telefont és laptopot majd.
2015. júl. 28. 13:22
 9/23 anonim ***** válasza:
81%

Mi semennyit nem rakunk félre, mi is feléljük az összeset. Szeretünk mi is szórakozni járni, színházba, múzeumba, kirándulni, vásárolni, étterembe járni néha, kényeztető szolgáltatásokat igénybe venni. Mondjuk mi sem gyűjtünk már semmire, van lakás, autó, bármi, ami kellhet.

23N 30F

2015. júl. 28. 13:22
 10/23 anonim ***** válasza:
41%
Mi minden hónapban 100 ezret kötünk le. Így nem vagyunk kifillérezve hónap végén, kényelmesen eléldegélünk, ha közbe jön egy pár 10 ezres váratlan kiadás kitudjuk fizetni. Nem szórjuk két kézzel a pénzt: megnézzük mit, mikor és hol vásárolunk, nem dohányzunk, nem rendeljük a kaját stb. De ahhoz ragaszkodunk, hogy minden hónapban pár alkalommal kimozduljunk együtt (pl. mozi, kiállítás, vacsi). Két átlagos fizetésből élünk, csak jól osztjuk be a pénzt.
2015. júl. 28. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!