Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tehetném ezt jóvá apunál?

Hogyan tehetném ezt jóvá apunál?

Figyelt kérdés

Egész kis korom óta, nagyon rossz a kapcsolatom az édesapámmal. Soha nem bízott bennem eléggé, bármit tettem, neki soha nem volt elég jó! Soha nem monda hogy szeret, és semmilyen jelét nem mutatta. Amikor rákérdeztem, mindíg azt mondta, hogy csak beképzelem! Bármiért és lelkesedtem, ő azt rossz szemmel nézte. Az utóbbi időben mégjobban eltávolodott tőlem! Meg lehet ezt még menteni? Helyre tudom hozni a kapcsolatom apámmal?

Néha annyira megbánt, hogy éjszakákat virrasztok vagy sírok át miatta! 20L

2016. ápr. 3. 22:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ő ilyen, ez a karaktere. Egy felnőtt embert nem fogsz tudni megváltoztatni. Beszélj vele, mondd el hogy neked ez rosszul esik.
2016. aug. 14. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!