Hogyan tehetném túl magam ezen?
Kb. egy hónapja hogy hirtelen elváltak a szüleim. Pontosabban a nevelő apám talált másik nőt, de nagyon szerettem már 2 éves korom óta ismerem. Annyira érdeklem őt mint egy óvodást a programozás, nem beszélünk, ha írok neki nem válaszol. Annyira frusztrál hogy ma le k***a anyáztam a barátnőmet csak mert fáradt volt és nem figyelt rám.
Attól félek nem javul a helyzetem, sőt, egyre rosszabb lesz ez a nyomás rajtam. A legzavaróbb hogy a 11 éves öcsémet mindenhova elviszi (aki az édes fia) velem meg ilyen bunkó.
Nem is a nevelőapám zavar inkább az hogy ma így leszúrtam szegény lányt, nem szeretnék mégegyszer ilyen lenni :-(
Előre is köszi !
16/F
"Pontosabban a nevelő apám talált másik nőt, de nagyon szerettem már 2 éves korom óta ismerem"
Basszus, az után vágyódsz, aki utál téged... Erről most eszembejutott egy sztori, de a komment szekcióban nem írom le inkább... Ne vágyódj azok után, akik mindig is utáltak téged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!