Hogyan tehetném túl magam rajta?
Igen amikor az embert megijesztik, ezen nem könnyü tultenni magát. Tudod mindig a gyengébbeket támadják, ezt már sokszor észrevettem én is.
Azért ne vedd tulságosan a szivedre, hiszen sok utazó van a buszon.
90 kg és 185 cm magas férfi vagyok, szintén gyenge idegrendszerrel.Rendszeresen sportolok.
Egyszer a járdán sétálva egy ház előtt 7-8 cigány állt, gondoltam nehogy már kimenjek az útra, elsétálok előttük.Elkezdtek k. anyázni meg köpködtek utánam.Ennek már majdnem 2 éve ,de most is szívesen agyonlőném őket, olyan érzés fog el ettől a mai napig is...igazából az ilyeneken nem tudom túltenni magam, ha meglátok egy csordát már csak arra tudok gondolni,hogy verekednem kell mert belém fognak kötni és verekedést kezdeményeznek.Persze tudom,hogy 3-4-en is simán megvernének,de ha csak egynek beverem az orrát már akkor megérte.
Nem szeretem a balhét, minden hangoskodó csoportosulást kerülök, főleg ha cigányokból áll az a csoport.
Szerintem szerezz be gáz spray-t és ha komolyan gondolja valamelyik dögevő akkor lefújod,mást nem nagyon tudsz tenni.
Ezek sajnos ilyenek, csordában bátrak, általában csak a pofájuk nagy,de képesek ezek bármire.
Egyszer minket is betaláltak ezek a férgek. Egy barátnőmmel sétálgattunk, és miután befordultunk egy utcába, hirtelen előttünk állt 6-7 cigó. Természetesen egyből jöttek a beszólások, elállták az utunkat, stb.
Én elég rossz passzban voltam egyébként is, és mindenféle gondolkodás nélkül elküldtem őket az anyjukba. Ezt annyira nem kellett volna, de hirtelen olyan méreg szállt belém, hogy azt hittem felrobbanok. Persze nekik sem kellett több, elkezdtek minket lökdösni meg rángatni, de szerencsére többen is odajöttek segíteni, mielőtt eldurvult volna nagyon a helyzet.
Ez engem is nagyon megviselt, és sokáig félve mentem az utcán, mert mindig attól tartottam, hogy ez bármikor megtörténhet újra.
Próbálj egy kicsit megnyugodni, ilyen esetben tényleg az a legjobb, hogyha levegőnek nézed őket.
23/L
A gázspay nem jó, mert ha közelről fújod maradandó károsodást okoz(hat) és még a végén te leszel a hibás, nem arányos a védekezésed a támadással, stb.
A paprika spay a tökéletes megoldás.
Vegyél egyet, teljesen legális és talán javít kicsit a biztonságérzeteden, amitől egyből magabiztosabbnak fogsz látszani.
A húgom is, ha este jön haza tömegközlekedéssel (és főleg a megállótól hazáig), akkor rajta tartja a kezét a kabátzsebében a paprikaspén. Ő megnyugszik tőle. Szerintem neked is beválna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!