A kisfiam szemtanúja volt a férjem és köztem egy nagyon csúnya veszekedésnek. Hogyan tehetném ezt jóvá a kis lelkében?
5 éves, és nagyon sírt, alig tudtam megvigasztalni.
Szeretném, ha tudná, h szeretjük, és nincs baj.
Mondd el, hogy a felnőttek is szoktak néha veszekedni, pont mint a gyerekek. Néha kiabálnak, csúnyán beszélnek, főleg ha nagyon megprgesek,
A legjobb lenne, ha a ferjeddel egyutt beszélnétek vele.
:(:(:(
Szerintem mindketten együtt üljetek le vele,
Tegyétek erre az időre félre a sérelmeiteket, és mondjátok el neki, hogy őt szeretitek, és ne haragudjon, hogy előtte vitáztatok.
Van olyan, hogy a felnőttek sem értenek egyet dolgokban, és nem szépen beszélik meg.
Az hogy őt mennyire szeretitek nem változik, de anyu és apu úgy gondolták, hogy jobba lenne külön, és neki is hobb lenne.
Stbstb..stb
Nem hazudni neki, a saját szintjénelmondani a dolgokat
( remélem nem a barátnőm vagy.. Nekik is tegnap volt a nagy beszélgetésük, remélem pozitívabb eredménnyel :()
Jh és nem neked kell ezt jóvátenni, hanem ketten együtt
Tudom, hgy ez nehéz, de akkor is ketten vagytok a szülei, és muszáj, hgy mindkét félen lássa, hogy "nem akkora nagy a baj"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!