Van itt olyan akire sokszor kezet emeltek a szülei a semmiért és úgy megütötték hogy nagyon csúnya lett a keze meg mindene? Segitesetek!
kérdező, és egyes, mindketten lányok vagytok? gondolom igen.. :(
bár ez akkor is szörnyű..
mondjuk én is így jártam sokszor anyámmal.
20/f
aztán máskor meg ilyeneket lehet olvasni az újságban: "elfenekelt egy 11 éves gyereket az apuka ezért 1 év x hónap börtö"..hát akk ezért mi ???
13/L
Nem számít hogy fiú e vagy lány. Én lány vagyok, a kezem 14 szer volt eltörve ( ebből 9 alkalommal valamelyik ujjam), a bal felkaromon egy 9 öltèssel összevart seb (ami később elfertözödött és emiatt az egész felkarom heges), 3 heg a fejemen(ezek kezeletlenek, de kitapinthatoak).
Fiuk testvéreim is kaptak, az egyik öcsém feje szó szerint tele van hegekkel(kb 15), a másik öcsémnek a combján mai napig ott egy elég nagy folt amit anyám a szijjal okozott neki.
Gyámhivatal , orvos, rendőrség. .. senki semmit nem tett. Most vagyok 28 éves, 6 éves koromtól 16 ig éltem anyámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!