Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan akire sokszor...

Van itt olyan akire sokszor kezet emeltek a szülei a semmiért és úgy megütötték hogy nagyon csúnya lett a keze meg mindene? Segitesetek!

Figyelt kérdés
2013. dec. 26. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen anyummal kb. minden nap szokott lenni vitánk és hát van amikor enyhébben van amikor erősebben üt meg.. De ilyen alaptalan dolgok miatt.. Kb. mindenért én vagyok a hibás szerinte..
2013. dec. 26. 18:51
 2/5 II.Dartheon ***** válasza:

kérdező, és egyes, mindketten lányok vagytok? gondolom igen.. :(

bár ez akkor is szörnyű..

mondjuk én is így jártam sokszor anyámmal.

20/f

2013. dec. 26. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban.
2013. dec. 26. 19:13
 4/5 A kérdező kommentje:

aztán máskor meg ilyeneket lehet olvasni az újságban: "elfenekelt egy 11 éves gyereket az apuka ezért 1 év x hónap börtö"..hát akk ezért mi ???

13/L

2013. dec. 26. 19:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem számít hogy fiú e vagy lány. Én lány vagyok, a kezem 14 szer volt eltörve ( ebből 9 alkalommal valamelyik ujjam), a bal felkaromon egy 9 öltèssel összevart seb (ami később elfertözödött és emiatt az egész felkarom heges), 3 heg a fejemen(ezek kezeletlenek, de kitapinthatoak).

Fiuk testvéreim is kaptak, az egyik öcsém feje szó szerint tele van hegekkel(kb 15), a másik öcsémnek a combján mai napig ott egy elég nagy folt amit anyám a szijjal okozott neki.

Gyámhivatal , orvos, rendőrség. .. senki semmit nem tett. Most vagyok 28 éves, 6 éves koromtól 16 ig éltem anyámmal.

2013. dec. 26. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!