Elhagytam a szüleim 100. 000Ft-ját, nagyon mérgesek rám, hogyan tehetném jóvá?
100 ezer a gyerektartás egy gyerekre??? vagy többen vagytok tesók?
mondjuk rám egy fillért se fizettek, de ezt egy kicsit soknak tartom, anyunak 80 ezer volt a fizuja, ebből tartotta a lakást és minket ketten, mert apám eltűnt a ködben, és éltünk belőle.
bocs hogy eltértem a tárgytól, csak ez az összeg szemet szúrt.
ez az összeg egyáltalán nem elképzelhetetlen
a családomban van olyan apuka, aki a 4 (négy) gyereke után fejenként 100.000 Ft (százezer) fizet
egyszerűen jól keres és megteheti, nem a bíróság kötötte ki az összeget, saját önszántából ad ennyit
#1 köszi a tippet
írjatok még, hogy mit mondjak nekik, mit csináljak
annyira rossz...:/
Azt, hogy sajnalod ami tortent, es rosszul erzed magad miatta.
Mar nem lehet ellene semmit se tenni, hiaba kiabalnak veled nem fog visszajonni a penz, igy is rosszul erzed magad a tortentek miatt, ne tetezzek meg jobban. Maskor pedig inkabb nem vallalaz felelosseget ekkora osszegert, a szuleid felnottek kibirjak azt a 2 percet amig koszonjek egymasnak atadjak a penzt es elkoszonnek.
nem tudod jóvá tenni sajna. idővel majd megenyhülnek.
legközelebb figyelj rá.
de valószínűnek tartom hogy el vagy kapatva, és azért nem figyeltél a pénzre.
én is volt hogy ennyivel kellett mászkálnom, de végig arra tudtam gondolni nehogy elhagyjam vagy kiraboljnak. és nem kabátzsebben tartottam amiből kieshet.
szóval igen, a te hibád, de nem tehetsz már semmit
Igen, felelőtlen, vagyis inkább feledékeny, ez igaz. Az igazi bűnös viszont az, aki odaadta a gyerek kezébe azt a pénzt, holott mint látjuk, még abban sem biztos, hogy nem "magának" tett el.. Felnőttel is előfordul, hogy elveszít valamit. Nem a gyereken kellene elverni, hogy apukának nem volt kedve bevinni a pénzt, és fel sem hívta a másik szülőt, hogy a gyerektartást beküldte a gyerekkel, ne felejtse el átvenni.
Hogy tehetnéd jóva? Sehogy, az élet megy tovább. Egy darabig fel fogják még emlegetni, de senki nem csinálhatja vissza ezt a dolgot. Bocsánatot kértél, és bűntudatod van, mást nem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!