Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan hódítsam vissza, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsam vissza, ha megbántam hogy elhagytam?

Figyelt kérdés

Szeretem, és csak dühös voltam mikor elköltöztem tőle. Beszélünk elég sokat, ma voltam nála beszélgetni személyesen. Azt mondta nem hiányzom neki, de tudom hogy csak füllent. Vett nekem meglepetést is, vacsorára is meginvitált stb.

Sok-sok-sok-sok beszélgetésre lenne szükségünk... ma elkezdtük..de kicsit azt szeretném, hogy ő is akarja ezt az egészet.

2014. ápr. 11. 22:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Edd meg amit foztel.
2014. ápr. 11. 22:20
 2/16 anonim ***** válasza:
92%

És, erre milyen választ vársz?

Nem lehet senkire ráerőltetni, hogy akarja, vagy hogy ne.

2014. ápr. 11. 22:31
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Mi volt az oka a koltozesnek?
2014. ápr. 11. 22:33
 4/16 A kérdező kommentje:
Sokat veszekedtünk, mindenki saját magával törődött, sok dolgot nem beszéltünk meg csak a szőnyeg alá söpörtük...
2014. ápr. 11. 22:39
 5/16 anonim ***** válasza:
95%

Igen, a kommunikacion javitani kell.

Valoszinuleg nem veszett el teljesen a kapcsolat, de dolgozni kell rajta. Ez csak kettotokon mulik.

2014. ápr. 11. 22:44
 6/16 anonim ***** válasza:
94%

Azért költözésig jutni nem semmi. Mi is ordítoztunk már egymásnak olyat, hogy elköltözöm, de még egyikünk sem jutott addig, hogy akár egy pólót is összepakoljon. Én általában ezen a ponton megijedek, hogy elveszíthetném őt és rögtön kisebbnek tűnik az eredeti probléma...

Szerintem ez eléggé veszett ügy. Nem akarlak elkeseríteni, de ha képes voltál összepakolni és otthagyni, tehát egy minimum fél napos pakolós folyamat alatt sem jutottál el addig, hogy hülyeséget csinálsz, akkor a te érzéseiddel is lehetnek gondok. Nem lehet, hogy most csak megijedtél, hogy egyedül vagy / egyedül maradsz? Ha pedig annyira rosszat tett, hogy jogosan lettél ilyen dühös, akkor nem lehet, hogy jobb ez így?

2014. ápr. 11. 22:46
 7/16 A kérdező kommentje:
Állandóan a rossz tulajdonságaimat hangsúlyozta, és mondtam, ha ennyire rossz háziasszony vagyok, akkor elmegyek.
2014. ápr. 11. 23:11
 8/16 anonim ***** válasza:
43%

Nekem is lelépett a barátnőm egy pasassal.

Amikor ráeszmélt, hogy BMW helyett BKV-val járhat majd, és a megszokott "fullos komfort" helyett be kell majd érnie a pasi 1szobás albérletével, már jött is volna vissza.

Ő is tepert a meséivel, hogy így szeret, meg úgy szeret, meg, hogy mennyire megbánta...

Rohadtul nem tetszett neki, amikor közöltem vele, hogy: elkésett a megbánással, mert ez a vonat már elment...

A nők amúgy azt gondolják, hogy ott van az a lúzer, akit elhagytak egy másikért, és ha az majd nem válik be, akkor az előzőnek kutya kötelessége visszafogadnia őket??!!

Amikor meg meghallják a NEM-et, akkor meg háborognak, hogy milyenek a férfiak...

2014. ápr. 12. 06:30
 9/16 anonim ***** válasza:
49%
Próbáld meg hogy egyszer emberként viselkedsz és nem valami felsőbbrendű lénynek tekinted magadat. Meglátod fog az menni.
2014. ápr. 12. 09:06
 10/16 A kérdező kommentje:
8# a mi esetünkben nincs se másik nő se férfi
2014. ápr. 12. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!