Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam vissza, ha megbántam hogy elhagytam?
Figyelt kérdés
Szeretem, és csak dühös voltam mikor elköltöztem tőle. Beszélünk elég sokat, ma voltam nála beszélgetni személyesen. Azt mondta nem hiányzom neki, de tudom hogy csak füllent. Vett nekem meglepetést is, vacsorára is meginvitált stb.
Sok-sok-sok-sok beszélgetésre lenne szükségünk... ma elkezdtük..de kicsit azt szeretném, hogy ő is akarja ezt az egészet.
2014. ápr. 11. 22:19
11/16 anonim válasza:
Vagy sikerül,vagy nem.Sok szerencsét kívánok neked mindenestre,de szerintem ez már eső után köpönyeg.Előbb kellett volna gondolkodni,utána cselekedni.
12/16 anonim válasza:
Otthagytad, neki már nem kellesz! Mit nem értesz? Kérdezz csak , elmagyarázom.
13/16 anonim válasza:
Vagy talán mégsem kellettél az új pasinak?
14/16 A kérdező kommentje:
13# még mindig nincs se pasi,se nő :)
2014. ápr. 14. 09:13
16/16 anonim válasza:
Szia. Most olvasom .
Mi lett a vége ? :)
Hasonló cipőben vagyok most én csak én pasi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!