Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megbántam a dolgot, szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántam a dolgot, szerintetek ez túl sok idő visszacsinálni?

Figyelt kérdés
megbántam hogy szakítottam vele, 3,5 hónap után vissza lehet még csinálni szerintetek? írhattok történeteket, mert azt sem tudom hogy tegyem...
2012. jún. 9. 16:10
 1/7 anonim ***** válasza:
www.visszaszerzemazexem.hu
2012. jún. 9. 16:11
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Nem lehet, mi jogon tennéd? kidobtad, most meg a kutya se néz feléd, így már kell a régi mi? így jártál.
2012. jún. 9. 16:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát az attól is függ miért szakítottatok?Mennyit voltatok együtt?Lány vagy?Hány évesek?
2012. jún. 9. 16:43
 4/7 anonim ***** válasza:
hát szerintem ez az exedtől függ... 3,5 hónapja szakítottatok, vagy addig voltatok együtt? Ha előbbi, mennyi ideig jártatok? ha még mindig jóban vagytok, közeledhetsz felé, esetleg beszéljetek róla, de ha nem tartjátok a kapcsolatot, úgy elég necces... mindenesetre ha komolyan gondolod, szerintem érdemes felvenni vele a kapcsolatot
2012. jún. 9. 19:39
 5/7 anonim ***** válasza:
van már új párja?
2012. jún. 10. 05:04
 6/7 anonim ***** válasza:
HÁt, ha ő csak úgy belenyyugodott, és aannyi ideje színét se láttad, nem tudom ő akarja-e. Derítsd ki, nincs mit veszteni már)
2012. jún. 10. 16:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Soha nem késő újrakezdeni, bár ami egyszer nem működött, kevés eséllyel fog most működni.

Én bő fél év kihagyással folytattam egy kapcsolatot, még 3 évig voltunk együtt de aztán végülis ugyanazért szakítottunk (semmi durva, csak ő túl 'nekem mindegy, legyen amit te akarsz' volt és békében elváltunk)

2012. jún. 15. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!