Elhagytam a szüleim 100. 000Ft-ját, nagyon mérgesek rám, hogyan tehetném jóvá?
Kérdező!
Ne legyen lelkiismeret-furdalásod!
Apád a hibás, amiért rád bízta a pénzt. Vagy személyesen kellett volna anyukádnak átadnia, vagy a bankszámlájára utalnia.
Ezt mondd meg neki!
Egyébként, ha nekiállunk jogászkodni, kiderül, hogy apukád nem tudja bizonyítani, hogy átadta neked a pénzt, vagyis anyukád joggal követelhetné rajta. Pengesse ki ismét a százezret anyukádnak, aztán legközelebb nem jut eszébe olyan hülyeség, hogy gyerekre bíz ekkora összeget.
Nem biztos, hogy jó ötlet ha egy gyerek ap apja szemébe mondja hogy fassz.
Főleg ha még igaza is van.
Igaz jol teszed ha meghuzod magad, hisz te is hibáztál, de messze nem csak te.
Az egész család huzza meg magát.
Kivéve talán egy valakit: ANYÁD!!!
apa most folyamatosan azt vágja a fejemhez, hogy csak arra tudok odafigyelni, ami fontos nekem és, hogy mekkora önző vagyok, nem becsülök meg semmit... egyre rosszabb a helyzet
amúgy 16/L
a munka-vállalást elég nehezen tudnám megvalósítani így gimnázium mellett... szóval egyéb ötlet? mit tegyek/mondjak?
16 évesen azért már nem olyan kisgyerekről van szó, szóval szerintem nyugodtan rá lehetett volna bízni 100.000,- Ft-ot - elvileg - pár percre, amíg odaadja anyukájának.
Ez nem az apuka hibája!
Nincs semmi helyrehozhatatlan baj, hogy ez történt, de ne fogjuk másra!
apuka legalább annyire felelős mint a gyerek, de szerintem jobban.
de hogy mit lehet tenni?
ez itt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!