Elhagytam a szüleim 100. 000Ft-ját, nagyon mérgesek rám, hogyan tehetném jóvá?
Mit lehet tenni!!!???
Hát, basszus, apuka részéről azt, hogy nem a gyerek kezébe adja a tartásdíjat (akkor se, ha kis összegről lenne szó), hanem maga juttatja el anyukának (személyesen készpénzben, banki átutalással, rózsaszínű csekken stb.).
A gyerek részéről azt, hogy megmondja apjának, hogyha még egyszer őneki adja a tartásdíjat, akkor a bankjegyköteget azonnal beleszórja a szélbe, apuka meg kapkodhat utána, ha akar.
16 éves lányt már nem úgy viszik láthatásra, mint egy kisgyereket. Szerintem, ha a lány nem akar menni, akkor erővel nem viheti az apja magával. Ha apuka folyamatosan azt vágja a lány fejéhez, hogy csak arra tud odafigyelni, ami fontos neki és nem becsül meg semmit, akkor szerintem a lány simán mondhatja a következő láthatásnál, hogy "Kösz szépen, de ha így beszélsz velem, én nem akarom veled tölteni az időmet."
bele szórja a szélbe. ez jó:)) de jó hogy vizuális vagyok. magam elött látom apukát ahogy kapkod a pénz után a szélben..
de valahogy kéne valami jobb ötlet is.
sajnos nekem nincs:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!